Febra fotbalului pune stăpânire peste accesoriile BMW M Performance

La patru ani de la câştigarea titlului mondial în Brazilia, Germania este cuprinsă din nou de febra fotbalului – iar BMW impune atmosfera cu un show car bazat pe BMW M2 Competition. Accesoriile M Performance şi culorile naţionale negru, roşu şi auriu sunt caracteristicile atractive ale acestui automobil.

Lansat de curând, noul avanpost sportiv al gamei BMW Seria 2, BMW M2 Competition, a primit o notă suplimentară de exclusivitate cu accesoriile M Performance exclusive. Utilizarea a numeroase componente ultrauşoare realizate dintr-un material high-tech precum fibra de carbon reduce masa automobilului. De exemplu, sub capota M Performance din fibră de carbon se regăseşte un capac M Performance al motorului, şi el realizat tot din fibră de carbon. Interiorul M Performance include kitul de fibră de carbon cu Alcantara. Totodată, spatele prezintă spoilerul M Performance alături de difuzorul spate M Performance – acestea sunt alte suplimente de stil. Şi aceste două accesorii sunt tot din fibră de carbon. Datorită motorului cu dublă supraalimentare, cu şase cilindri dispuşi în linie, bazat pe propulsorul de la BMW M3 şi BMW M4, care oferă o putere de 302 kW/410 CP, modelul coupé accelerează în doar 4,4 secunde (cu transmisie cu dublu ambreiaj: 4,2 secunde) de la 0 la 100 km/h. Pentru o frânare mai bună, sistemul de frâne sport M Red dispune de discuri de frână BMW M Compound – mai mari decât cele ale modelului de serie şi perforate şi ventilate interior -, precum şi de etriere fixe din aluminiu, cu şase pistoane, pe puntea faţă şi etriere fixe cu patru pistoane pe puntea spate.

Dar acest sportiv compact de înaltă performanţă oferă nu doar o dinamică de senzaţie: automobilul unicat este extrem de fascinant şi în ceea ce priveşte aspectul. Acest BMW M2 Competition special este îmbrăcat în culorile naţionale ale Germaniei – negru, roşu şi auriu -, alături de inscripţia M Performance Parts de culoare neagră de pe parbriz. Un adevărat punct de atracţie este oferit de jantele forjate M Performance de 19 ţoli, cu design Y-spoke 763 M – două în nuanţa Jet Black mat (faţă stânga şi spate dreapta) şi două în Frozen Gold radiant. Împreună cu banda roşie de pe partea laterală a maşinii, combinaţia de culori a naţionalei campioane mondiale este afişată din nou.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account