Gerovital
Gerovital
Gerovital

Alpina a împlinit 50 de ani – În lumina reflectoarelor

Alpina a ajuns la criza vârstei mijlocii și a dat o mare petrecere pentru a sărbători cei 50 de ani. Distracția a avut loc la fabrică, unde încă se mai află casa omului din spatele ideii, Burkard Bovenspien.

De la Alpina poți să-ți cumperi BMW-uri reinterpretate de unii dintre cei mai migăloși tuneri de BMW din lume, dacă nu, cei mai migăloși. Vedeți voi, uneori BMW trebuie să facă compromisuri impuse de oamenii de la marketing și să scoată pe piață mașini dedicate unui public foarte larg. Noul cumpărător de BMW vrea prea multe de la mașina lui și uneori trece prea ușor cu vederea esența unui BMW. Aici intervine Alpina care preia modelul de fabrică și-l tratează cu cel mai mare respect pentru a aduce unui public mai restrâns, dar mai pasionat, un BMW concentrat pe performanță, cu un design ușor diferit, dar nu foarte departe de al mașinii de serie. Totul se face cu maximum de profesionalism și bun gust, iar modelele lor au șanse mult mai mari să devină mașini de colecție.

Alpina gallery (12)

Relatia dintre Alpina și BMW a început cu un kit de carburator cu corp dublu pentru modelul BMW 1500. În prezent Alpina primește datele CAD de la BMW cu 49 de luni înainte ca mașinile să intre pe linia de producție. Investesc câte 7 milioane de euro în dezvoltarea fiecărui produs, care primește și o garanție asigurată de BMW. În 2014 Alpina a construit peste 1700 de mașini, iar anul acesta speră să-și îmbunătățească cifrele cu ajutorul noilor SUV-uri de la BMW. Noi le dorim mult succes în continuare și o viziune cât mai bună în modificarea BMW-urilor.

Alpina gallery (9)

Frederich Schlosser este un fotograf specializat în industria auto și a fost în spatele aparatului foto în cazul ședințelor foto pentru modelele Alpina. Mai jos vă prezentăm o selecție cu cele mai reușite fotografii ale sale.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account