[VIDEO] Filmul BMW de Crăciun are o distribuţie specială: în goana de Crăciun, Christoph Waltz se întâlneşte cu Oliver Zipse şi BMW iX

BMW Group şi câştigătorul Premiului Oscar continuă cooperarea de succes. Într-un nou clip, Christoph Waltz încearcă să scape de kitsch-ul de Crăciun şi se întâlneşte pe preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW Group. Supercar Blondie şi Alexa Chung apar şi ele în această poveste: final fericit cu un BMW iX roşu.

Povestea continuă cu un nou episod. După ce Christoph Waltz, câştigător al premiului Oscar, a jucat un rol central în premiera mondială de design a BMW iX la #NEXTGen 2020, acum este protagonistul principal al noul film BMW de Crăciun. În film, el întâlneşte doi vechi prieteni: Oliver Zipse, preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW AG, şi BMW iX. Aceştia sunt susţinuţi de Alex Hirschi, cunoscută drept Supercar Blondie, de celebrul designer Alexa Chung şi de Kai Langer, directorul de design al BMW i, care apar şi ei în clip.

Parteneriatul lui Christoph Waltz cu BMW Group a fost iniţiat de Oliver Zipse. Compania cooperează cu pionieri de avangardă din ecologie, ştiinţe sociale, modă, sport, muzică, film şi alte discipline culturale. Obiectivul este de a crea o înţelegere mai profundă a nevoilor, dorinţelor şi tendinţelor viitorului. Zipse l-a invitat pe actor să intre în dialog critic cu designerii, dezvoltatorii de tehnologie şi experţii în strategie de la BMW Group.

Rezultatul este un clip de calitate cinematografică, un joc de-a şoarecele şi pisica integrat într-un decor de film minunat de Crăciun. Este incitant şi palpitant, completat cu o notă de ironie şi comedie.

Filmul BMW de Crăciun începe la München. Este după-amiază târziu la sediul BMW, un BMW 3.0 CS clasic se apropie. Conducătorul iese şi vedem cine este: Christoph Waltz.

El este în drum spre o întâlnire cu Oliver Zipse şi către BMW iX, noul avanpost tehnologic al BMW Group care reprezintă viitorul companiei: complet electric, durabil, cu design de pionierat şi confort interior luxos. Christoph Waltz se arată interesat de aceste lucruri. Actorul este implicat intens în aspectele ecologice ale tehnologiei de propulsie durabile. Apreciază calitatea premium, precizia tehnologică şi atenţia la detalii. El nu acordă mare importanţă Crăciunului.

Goana de Crăciun

Există o confuzie la recepţie. După ce Waltz şi-a înregistrat întâlnirea cu Oliver Zipse, i se spune că este invitat la petrecerea de Crăciun a BMW. Un membru al personalului, cu o pălărie de Crăciun, trebuie să-l conducă acolo. Wlatz îngheaţă. Este preludiul unei evadări amuzante în care Christoph Waltz este preocupat doar de un singur lucru: să evite tot ce are legătură cu Crăciunul. Ceea ce nu se dovedeşte a fi atât de uşor.

Christoph Waltz speră la susţinere din partea a doi invitaţi celebri

Waltz îşi croieşte drum prin BMW Welt, când aude pe altcineva. În filmul de Crăciun apar încă doi invitaţi celebri: Kai Langer, şeful departamentului de design BMW i, şi designerul de modă Alexa Chung. Bucuria de a-i vedea dispare rapid când află că aceşti doi sunt şi ei în drum spre petrecerea de Crăciun a BMW.

În timp ce caută o cale de ieşire, actorul întâlneşte o altă faţă cunoscută. Alex Hirschi, alias Supercar Blondie, stă lângă un model BMW ascuns. Ea este pe cale să dezvăluie automobilul când Waltz dă buzna în cadru. Supercar Blondie se plânge cu voce tare, dar până atunci Waltz a dispărut deja de pe scenă.

Christoph Waltz fuge, se furişează într-o altă cameră crezând că în sfârşit este în siguranţă. Se întoarce – şi se trezeşte chiar în mijlocul petrecerii de Crăciun a BMW. Oliver Zipse, preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW AG, se apropie de el şi ciocnesc paharele. Actorul se relaxează.

Final fericit cu BMW iX în culoarea Aventurine Red

Filmul BMW de Crăciun nu ar fi o poveste de Crăciun adevărată fără un final fericit. Cum se termină aventura este dezvăluit la sfârşitul clipului. Vă putem spune doar atât: este vorba şi despre un BMW iX, în culoarea Aventurine Red, care nu lasă nimic de dorit. Mai ales de Crăciun.

Urmăreşte întregul film BMW Christmas aici.

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account