Rolls-Royce Cullinan a debutat oficial în România

La doar câteva luni de la premiera mondială, noul model Rolls-Royce Cullinan a fost prezentat pentru prima dată în mod public în România, la Clubul Diplomatic din Bucureşti.

Michael Schmidt, Preşedintele Schmidt Premium Cars şi al Rolls-Royce Motor Cars Service Bucureşti, a evidenţiat: “Cele mai importante figuri din societatea românească şi din capitală vor descoperi Cullinan pe parcursul unui eveniment exclusivist, în următoarele zile. Prezenţa noastră în Bucureşti, dezvelirea în premieră a noului Phantom la Salonul Auto Internaţional Bucureşti, la începutul acestui an şi prezentarea acestui nou model subliniază importanța României pentru Rolls-Royce.”
Prezent la evenimentul dedicat presei, Excelența Sa Domnul Andrew Noble, Ambasadorul Marii Britanii în România, a declarat: “Industria de lux a Regatului Unit menține un nivel ridicat de investiții care ajută la crearea de locuri de muncă atât în Marea Britanie cât și în întreaga lume. Emblematicul “Spirit of Ecstasy” reprezintă mai bine decât oricare alt simbol “the Best of British” și suntem încântați să vedem primul automobil Rolls-Royce 4×4, aici, în București.”
“Cullinan oferă lux din abundenţă şi o sezaţie de rafinament pe şosea, specifică Rolls-Royce, într-un concept extrem de versatil, adaptat experienţelor de condus zilnice. Noul automobil înglobează conceptul “Fără efort, Pretutindeni”, oferind lux fără efort oriunde proprietarul său alege să se aventureze,” a declarat Frank Tiemann, Director Corporate Communications Central and Eastern Europe, Rolls-Royce Motor Cars.
Rolls-Royce Cullinan este răspunsul la solicitările clienților de a-şi îndelpini visul de a călători pe trasee mai puţin explorate în condiţii cu adevărat de lux. Fiind al doilea Rolls-Royce construit pe noua platformă ‘Architecture of Luxury’, realizată integral din aluminiu, Cullinan este aşadar fără compromis în a nu împărtăşi platforma sa cu alte mărci.
“Profitând de „Arhitectura luxului”, designerii noștri au creat un vehicul cu adevărat unic și fără compromis pentru cei care nu acceptă limitări în stilul lor de viață”, a continuat dl. Tiemann.

Denumit după cel mai mare diamant descoperit vreodată, primul automobil Rolls-Royce allterrain, cu caroseria înălțată, este un inegalabil off-roader, capabil să depaşească orice obstacle şi să ajungă oriunde. Zeci de teste realizate pe întreaga planetă au arătat faptul că mașina este capabilă să abordeze cu încredere și agilitate orice tip de teren accidentat. În acest sens, sofisticata suspensie pneumatică reglabilă a lui Cullinan asigură faimoasa senzaţie de ‘Magic Carpet Ride’ a Rolls-Royce pe orice tip de suprafaţă de rulare, off- sau on-road. În acelaşi timp, aceasta este cu adevarat primul automobil “three-box” în segmentul SUV. Peretele său de compartimentare creează un mediu distinct pentru pasageri, separați de compartimentul pentru bagaje.
Noul motor Rolls-Royce V12 de 6.75 de litri produce 563 de cai putere şi un cuplu motor de 850 Nm, distribuit către noul sistem de tracţiune integrală şi sistemul cu patru roţi directoare construite pentru a face faţă oricăror provocări.
Fiind un Rolls-Royce, Cullinan oferă întreaga suită de elemente Bespoke dezvoltate special pentru diferitele moduri de viață ale proprietarilor săi. Una dintre opțiunile cele mai proeminente o reprezintă Modulul de Recreere (Recreation Module) – un sertar acționat electric în care clienții vor putea depozita accesoriile şi bunurile personale necesare activităților pe care au în plan să le desfăşoare. Acesta este situat în compartimentul din spate al mașinii și poate fi deschis cu ușurință la atingerea unui buton.
O altă opţiune oferită de Recreation Module este Rolls-Royce Cullinan Viewing Suite – cu o singură apăsare de buton, două scaune din piele de cea mai bună calitate, orientate spre exterior și o masă de cocktailuri apar din cadrul modulului. Ori de câte ori călătoriți, Viewing Suite garantează cel mai bun loc posibil pentru privitor.

www.VitzmanPhotography.com

“Cullinan este perfect adaptat pentru activităţi zilnice, precum preluarea copiilor de la școală, la fel cum vă poate duce la o sală de operă, în seara de deschidere. Vă va purta cu stil spre locul preferat de pescuit, pe malul râului din zona montană favorită sau va rula fără efort pe drumurile cu zăpadă pentru a ajunge la cabana dumneavoastră de iarnă, de lângă Poiana Brașov.” a completat Michael Schmidt.
Primii clienți vor primi Cullinan în trimestrul întâi al anului 2019.

România găzduiește un partener de service autorizat al Rolls-Royce Motor Cars:
Rolls-Royce Motor Cars Service București, Sos. Bucuresti – Ploiesti 53A, Sector 1, 013685 – București

Un atelier autorizat are dreptul de a efectua toate lucrările de reparații și service pentru autovehiculele Rolls-Royce.
Cel mai apropiat dealer și showroom Rolls-Royce din regiune este Rolls-Royce Motor Cars Munich. Rolls-Royce Motor Cars Munich și Rolls-Royce Motor Cars Service București fac parte din grupul Schmidt Premium Cars.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account