#InsiemePerRipartire: un mesaj video cu Alex Zanardi pentru a transmite curaj şi speranţă Italiei şi întregii lumi

BMW Italia a realizat o campanie sub sloganul #InsiemePerRipartire (Împreună pentru un nou început), care a implicat toate mărcile (BMW, BMW Motorrad şi MINI) şi toate diviziile companiei. Obiectivul este acela de a transmite un mesaj pozitiv într-un moment extrem de dificil.

Prin mesajul „Suntem aici. Chiar şi la distanţa de siguranţă” transmis de toate mărcile BMW Group, BMW Italia şi reţeaua de dealeri şi-au exprimat clar dorinţa de a rămâne aproape de clienţii lor prin paginile web, canale social media şi o abordare digitală a afacerii, totul facilitat de tehnologia care acum este parte din viaţa de zi cu zi şi care, în acest moment, le permite să rămână conectaţi.

„Ne confruntăm cu momente foarte dificile”, a declarat Massimiliano Di Silvestre, preşedinte şi director general al BMW Italia, „dar credem că, şi în aceste situaţii, companii precum a noastră au datoria morală de a lua o poziţie puternică şi de a contribui la depăşirea situaţiei complexe cu care ne confruntăm. Trebuie să facem acest lucru, să protejăm sănătatea tuturor, dar cu conştientizarea faptului că doar lucrând împreună şi într-un mod inovator vom putea reîncepe în mod normal odată ce situaţia de urgenţă se va termina”.

„Având norocul de a beneficia de un ambasador de brand precum Alex Zanardi”, a concluzionat Di Silvestre, „i-am solicitat să fie portavocea valorilor şi speranţelor noastre, să vorbească tuturor familiilor, cetăţenilor, clienţilor, dealerilor şi tuturor celor care urmăresc cu pasiune mărcile noastre”.

Într-un moment delicat precum cel prin care trece Italia, nu au lipsit mesajele venite din partea reprezentanţilor instituţiilor sau personalităţilor din lumea culturii şi a divertismentului.

Dintre numeroasele declaraţii nu putea lipsi cea a lui Alessandro Zanardi, pilot şi ambasador al mărcii BMW, un sportiv extraordinar care a reuşit să depăşească momente personale dificile şi să se reinventeze ca sportiv paralimpic. În urma unui accident dramatic petrecut la 15 septembrie 2001 pe circuitul de la Lausitzring a pierdut ambele picioare, dar a avut puterea unui nou început şi şi-a îmbunătăţit talentele într-o nouă viaţă plină de satisfacţii şi realizări.

Alessandro Zanardi: „Salutare tuturor, ştiu că este o perioadă dificilă, în care toţi am fost nevoiţi să ne schimbăm foarte mult obiceiurile. Iar schimbările, în special cele care vă afectează viaţa, sunt mereu dificil de acceptat – ştiu câteva lucruri despre asta. Cu toate acestea, tocmai în momente dificile se dezvăluie adevărata noastră forţă şi spiritul cu care mulţi italieni confruntă această provocare. De asemenea, vreau să cred că aceasta ar putea fi o oportunitate de a fi oameni mai buni. Prin urmare, păstrând distanţa necesară, să încercăm să rămânem uniţi pentru a face faţă acestei provocări enorme şi să o lăsăm în urmă cât mai curând posibil. Haideţi, vom reuşi!”

Mesajul lui Alessandro Zanardi se regăseşte şi pe pagina Facebook BMW România:

#InsiemePerRepartire

Alex Zanardi este legenda care a depăşit cele mai mari provocări personale şi niciodată nu s-a oprit: după un accident violent a reuşit să revină pe circuit şi s-a reinventat, devenind campion mondial şi paralimpic în proba de handbike. Alex este mereu o sursă de inspiraţie şi ne oferă o nouă o nouă lecţie: rămânem împreună, dar păstrăm distanţa. #StaySafe

Publicată de BMW România pe Joi, 19 martie 2020

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account