[VIDEO] Test BMW X6 M50d: patru turbine în vârf de munte

BMW X6 M50d

Am testat noul BMW X6 M50d pe cel mai înalt drum din țară, căutând zăpada înainte să înceapă iarnă. Am găsit de toate, m-am lăsat impresionant de mașină, dar am găsit și câteva lucruri care nu-s tocmai pe placul meu. 

Noul BMW X6 M50d este o mașină care împarte lume-n două. De o parte sunt cei care iubesc design-ul, iar de cealaltă parte sunt cei care îl urăsc. Și același lucru e valabil și pentru tot ce ține de noul X6 M50d. Iar asta e foarte bine, pentru că o mașină controversată atrage atenția asupra ei. Pentru unii, un SUV coupe e o blasfemie. Pentru alții e doar un instrument prin care poți să ieși în evidență. La fel, un M diesel poate părea o inepție. Asta până apuci să descoperi aromonia perfectă în care cele patru turbine suflă-n instrumente. Totul e perfect dirijat, perfect sincronizat, astfel încât toată puterea asta nebună să-ți fie livrată pe nesimțite, constant, într-un ritm care nu pare să contenească. Cu 400 de cai-putere și suficient de mult cuplu cât să-ți transpire palmele pe volan, BMW X6 M50d sfidează convenționalul. Și nu face asta doar prin formele sale, ci și prin felul în care reușește, cumva, să păcălească legile fizicii. În fine, nu scriu mai mult, te las să urmărești testul meu cu noul X6 M50d. Clipul e mai jos în pagină, iar dacă încă nu te-ai abonat la canalul nostru de YouTube, o poți face liniștit. În plus, orice feedback e bine-venit. Fie că e vorba despre un like, un dislike sau despre un comentariu legat de calitatea materialului și a informațiilor prezentate.

Un BMW X6 M50d este cu aproximativ 30.000 de euro mai ieftin decât un BMW X6 M pur-sânge. Evident, performanțele dinamice nu pot fi comparate de niciun fel, însă poți compara acest M50d cu M50i. Cel puțin prin prisma prețului de achiziție, pentru că ambele costă la fel de mult. Așadar, ce ai alege: un X6 M50d sau un X6 M50i?

Dacă X6-le nu te-a impresionant prea tare, mai jos ai testul nostru cu noul Mercedes-Benz G 500 4MATIC. Tot un SUV, dar de data asta cu un V8 sub capotă. Pe benzină.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account