Descoperă colecția de biciclete BMW

Biciclete BMW

Colecția de biciclete BMW se adresează celor care-și doresc să meargă pe două roți, dar care nu vor să renunțe la sigla bavareză.

Cu o gamă de biciclete BMW care se extinde de la cei mai mici și mai pitici, până la biciclete din colecția BMW M sau biciclete electrice, gama bavareză cu pedale cu siguranță oferă ceva și pentru tine. De exemplu, bicicleta BMW Cruise nu impresionează doar prin materiale ultra-ușoare, ci și printr-un design aparte. Asta pentru că este un produs câștigător al Red Dot Design Award. Pe lângă asta, bicicleta are un cadru din aluminiu, de o furcă față Suntour cu amortizor, dar și componente Shimano. În plus, anvelopele acestei biciclete BMW sunt dezvoltate special în acest scop de Continental.

Mai departe, bicicleta BMW M Cruise vine cu un cadru dezvoltat de divizia M, are frâne hidraulice, pe discuri cu dimensiunile de 180 mm față și 160 mm spate, roți pe 28 inch dezvoltate de Rodi și cântărește doar 15 kilograme. În plus, această bicicletă BMW vine în trei dimensiuni, astfel încât să nu-ți fie nici prea mică, nici prea mare.

Biciclete BMWColecția de biciclete BMW pentru copii oferă la rândul ei două tipuri de biciclete. Prima dintre ele, destinată celor mai mici, cu vârste începând de la numai doi anișori. Aceste biciclete BMW pentru copii au pedalierul detașabil, astfel încât cel sau cea mică să poată împinge bicicleta la început, iar pe măsură ce cresc pedalele se pot monta. Această bicicletă îl va ajuta pe micuțul sau pe micuța dumneavoastră să descopere plăcerea mersului de la vârstă fragedă, iar faptul că pedalele sunt demontabile oferă o perioadă foarte lungă de utilizare, începând de la doi ani și jumătate, până la o vârstă de peste șapte sau opt ani. Bicicleta este disponibilă în trei combinații diferite de culori și se pretează atât pentru băieți, cât și pentru fete. Greutatea bicicletei este de numai șase kilograme fără pedale sau opt kilograme cu pedalele montate.

În fine, bicicleta BMW Junior Cruise are un cadru din aluminiu, de culoare neagră, cu șa ce are cusături contrastante de culoare roșie și cu mânere în aceleași tonuri. Unghiul cadrului de șa poate fi ajustat în funcție de înălțimea copilului, iar distanța până la manetele de frână este, de asemenea, reglabilă. Furca ce beneficiază de amortizor, sistemul de frânare Shimano și schimbătorul Shimano Grip-Shift facilitează plimbările confortabile. Se adresează copiilor cu vârsta de peste 7-8 ani și poate fi folosită pentru o perioadă îndelungată.

Descoperă întreaga colecție de biciclete BMW și alege-o pe cea care ți se potrivește:

Biciclete BMW

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account