[VIDEO] BMW M3 Touring vs AMG C 63 S Estate: pe care-l alegi

BMW M3 Touring vs AMG C 63 S Estate

BMW M3 Touring vs AMG C 63 S Estate e genul acela de comparație pe care nu ai cum să nu o faci. Dar, deși par brute similare, apar câteva diferențe majore.

BMW M3 Touring vs AMG C 63 S Estate nu are cum să nu fie discuția aprinsă a momentului între familiștii convinși. Și pentru că n-am pus mâna pe niciuna dintre ele, comentăm și noi pe internet. Ca tot românul, de altfel. Ca să nu-o mai lungim, mai jos e un clip video care te învață cum și pe ce să cheltuiești 100k de euro dacă vrei un o mașină de familie. Și dacă nu te-ai abonat la canalul nostru de YouTube, acum e șansa ta:

Dintre cele două, mașina momentului pare să fie AMG-ul. Asta pentru că se laudă cu tehnologii din Formula 1. Dar, să recunoaștem, nici M3 Touring nu e un 320d M Power. Una peste alta, un lucru e cert. M3 are cam 170 de cai-putere în minus. Și aproape 400 Nm, tot în minus. Dar e mai ușor cu aproximativ 300 de kilograme. Ceea ce-l face foarte rapid.

Dacă AMG-ul face suta în 3,4 secunde, M3-ul are nevoie de 3,6 secunde. Viteza maximă pentru AMG e 270 km/h, iar pentru M3 e 280 km/h. N-am calculat spațiul din portbagaj, dar parcă AMG-ul stă mai bine. În fine, important e că ambele au tracțiune integrală, dar cea din BMW e „decuplabilă”. În schimb, AMG-ul are direcție integrală în standard. Alegerea e grea de tot, dar, la prima vedere, parcă pariez pe M3. Chiar dacă C-ul e mașina mai frumoasă.

Și uitându-mă așa la acest M3 Touring, mi-am adus aminte de un test făcut pe M4, pe Transfăgărășan. Test pe care-l vezi mai jos:

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account