BMW Cruise M-Bike – Tribut pentru modelele BMW M

BMW Cruise M-Bike

BMW ne face să ne bucurăm și mai mult de vremea caldă de afară și ne motivează să ne urcăm pe bicicletă. Dar nu orice bicicletă, ci pe noul model BMW Cruise M-Bike.

BMW a lansat o nouă bicicletă, de data aceasta inspirându-se din modelele diviziei M, intitulată sugestiv BMW Cruise M-Bike. Chiar dacă nu este proiectat de divizia M, modelul Cruise M-Bike are caracteristici inspirate din patrimoniul unității de performanță BMW. Spre exemplu nuanța Austin Yellow Metallic (specifică BMW M GmbH) sau cadrul din aluminiu dotat cu inserții din fibră de carbon. În plus, caracterul exclusiv al noului model de bicicletă BMW este subliniat de o plăcuță metalică inscripționată cu „BMW M Bike” și „Limited edition”. Da, bicicleta este fabricată într-un număr limitat de 500 de exemplare.

BMW Cruise M-Bike

BMW Cruise M-Bike se diferențiază de alte modele în special prin designul ultramodern și aerodinamic, dar și prin detaliile M, atât de evidente. În ciuda greutății sale reduse, cadrul este rigid și asigură transmiterea puterii optime, ghidonul ergonomic este reglabil individual și permite o poziție corectă și confortabilă, iar frâna hidraulică pe disc de la Shimano garantează siguranță pe tot parcursul călătoriei.

Rotwild GT S

Curios este că și Mercedes a prezentat de curând o bicicletă de performanță (modelul Rotwild GT S) inspirată de supercarul AMG GT, construită de producătorul german de biciclete Rotwild. Caracteristicile dintre BMW Cruise M-Bike și  Rotwild GT S sunt extrem de asemănătoare și, culmea, ambele sunt produse în ediții limitate. Cumva începe războiul faimoșilor constructori auto nemți și pe piața bicicletelor?

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account