BMW Classic prezintă – Fata din M3

BMW fac mașini care îmbătrânesc frumos. Majoritatea devin mai valoroase odată cu trecerea timpului și asta ne determină să ne gândim mai bine înainte de a face schimbul cu una nouă. Vorba aia…nu se mai fac ca altă dată.

BMW Classic este un departament din cadrul grupului BMW care se ocupă de vechile tradiții și care face tot posibilul să păstreze flacăra aprinsă pentru BMW-urile vechi. Se pot ocupa de întreținerea mașinii tale sau îți pot închiria una pentru momente speciale. Totodată, organizează tot felul de evenimente dedicate posesorilor de BMW-uri clasice.

Sunt conștienți că în viața unei mașini pot apărea foarte mulți propietari și că fiecare vede lumea altfel din BMW-ul său. De aceea au făcut și acest scurt metraj haios despre momentele când un BMW ajunge să fie catalogat drept „aspirator de femei”. Dar ce te faci când fata pe care vrei s-o aspiri conduce la rândul ei un BMW?

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account