Gerovital
Gerovital
Gerovital

Concurs: Castigati un set de produse pentru ingrijirea masinii BMW Natural Care

BMWBLOG Romania si Motor AG Pitesti va invita la un concurs distractiv si interactiv cu premii. Impreuna cu prietenii nostri de la Motor AG Pitesti ne-am gandit sa rasplatim fidelitatea voastra, cititorii si fanii nostri, si va oferim ocazia de a castiga un set de ingrijire a masinii, BMW Natural Care, oferit de Motor AG.

Kitul de ingrijire BMW Natural Care este format din 6 produse, in valoare totala de 270 RON. Iata cu ce va invitam sa va rasfatati masina:

 • sampon Natural Care, 500 ml
 • polish Natural Care, 500 ml
 • ceara Natural Care, 500 ml
 • lichid de curatare pentru interior Natural Care, 500 ml
 • lichid de curatare pentru geamuri Natural Care, 500 ml
 • lichid concentrat de spalare parbriz Natural Care, 250 ml
 • Setul Natural Care a fost lansat pe piata in anul 2009. Produsele din set sunt naturale, realizate din materii prime natural cum ar fi sfecla de zahar, ulei de in, ceara carnauba, alcool din sfecla de zahar, si sunt testate dermatologic. Gama Natural Care combina principiile sustenabilitatii cu produsele de inalta calitate, si principalul scop al produselor este protejarea oamenilor si a mediului. Produsele au fost testate in laboratoarele BMW. Mai multe detalii despre ele puteti gasi in flyer-ul de prezentare pe care-l puteti descarca aici.

  Cum se desfasoara concursul? Regulamentul este foarte simplu. Tot ce aveti de facut este sa ne demonstrati cat de mult aveti nevoie de acest kit de ingrijire a masinii. Cum? Vizitati pagina noastra de Facebook , deveniti fanii nostri si trimiteti-ne o fotografie a masinii voastre BMW….cat mai murdara.

  Cea mai murdara si amuzanta masina, care va primi cele mai multe „Likes”, va fi declarata castigatoare.

  Concursul se desfasoara de azi si pana la sfarsitul lunii, asadar in perioada 18-30 septembrie, si este deschis tuturor posesorilor de masini BMW. Castigatorul va fi anuntat pe 1 octombrie, iar fotografia castigatoare impreuna cu o selectie a celor mai originale/amuzante vor fi prezentate pe site la sfarsitul concursului. Vom ruga castigatorul sa ne trimita apoi fotografii si cu masina curata, dupa folosirea setului de curatare Natural Care. Si inca o precizare, masina trebuie sa fie a voastra, pentru validarea castigatorului vom solicita si o copie a talonului.

  Succes! Asteptam cu mare nerabdare cele mai originale fotografii!

  BMW Motorrad

  Comentarii

  ©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

  RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

  BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

  Log in with your credentials

  sau    

  Ați uitat datele dvs.?

  Create Account