Augusto Farfus face un 360 cu noul BMW M2

BMW M2

BMW a prezentat un nou clip cu noul BMW M2, de această dat cu pilotul Augusto Farfus la volan, pe circuitul Salzburgring. Tehnologia clipurilor video „la 360 de grade” pare că prinde destul de bine, așa că și bavarezii au ales să prezinte noul BMW M2 în acest mod.

Noul BMW M2 a fost recent lansat și este echipat cu motorul de 3,0 litri, supraalimentat, și dezvoltă fix 370 de cai-putere și un moment motor de 465 Nm, cu 500 Nm disponibili în overboost pentru scurte perioade de timp. BMW M2 accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,5 secunde în cazul în care este echipat cu transmisia manuală și în 4,3 secunde în cazul echipării cu transmisia automată cu dublu ambreiaj. Viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h, dar dacă optezi pentru pachetul M Driver’s Package, viteza maximă urcă până la 270 km/h.

În acest clip, Augusto Farfus, pilot BMW în DTM, ia noul BMW M2 la o tură pe Salzburgring pentru a ne demonstra abilitățile de supercar ale acestui baby-M, dar și pentu a ne familiariza puțin cu sunetul de eșapament, așa cum este el resimțit în interior. Clipul beneficiază de tehnologia „360 de grade”, așa că te poți juca „în video”, alegând exact din ce unghi anume vrei să preivești. Pentru a putea vizualiza clipul ai însă nevoie de cele mai recente versiuni ale browserelor Chrome, Opera sau Firefox, în timp ce pentru smartphone ai nevoie cea mai nouă versiune a aplicației YouTube pentru iOS sau Android.
Vizionare plăcută!

Citește și toate informațiile despre noul BMW M2:

BMW M2

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account