MAMBA GT3 Street Concept – Negru în cerul gurii

Un BMW M4 este suficient de veninos pentru mulți dintre noi, dar unde nu-i limită de imaginație și de fonduri, nu e  loc nici de tocmeală.

Mamba este un șarpe veninos din Africa. Nu este cel mai veninos dintre ei, nici cel mai mare dintre ei, dar este unul dintre șerpii cei mai temuți din lume. Unul din motive este pentru că-i al naibii. Al naibii de rapid în primul rând, cel mai rapid șarpe veninos din lume – dacă-l superi te aleargă cu 16 de km/h. Unde mai pui că doar două picături de venin pot omorâ un om, iar el are vreo 20 de picături din astea în fiecare mușcătură. Nu degeaba i se mai spune „sărutul morții”

BMW-mamba-gt3-street-concept-Mamba-GT3-Street-Concept-6

De ce să denumești o mașină după așa un șarpe? Ar trebui să fie foarte rapidă, dar și foarte agresivă, înfiorătoare la simpla vedere. Hoffy Automobiles au luat un BMW M4 și s-au hotărât să-i dăruiască niște negru în cerul gurii cu ajutorul unui program de design personalizat – MAMBA GT3 Street Concept i-au spus. Se vrea a fi un concept pentru stradă, dar și pentru circuit, iar designerii și inginerii s-au asigurat că nu va rămâne prea mult din BMW-ul M4 original. 720 CP livrează mașina asta și sunt cai care pot fi stăpâniți atât pe circuit cât și pe stradă. Accelerează de la 0 la 100 km/h în 3,1 secunde și atinge o viteză maximă de 340 km/h.

BMW-mamba-gt3-street-concept-Mamba-GT3-Street-Concept-3

Despre design nu prea avem multe de zis pentru că nu sunt multe de spus când privești așa ceva – un wide body kit inspirat din DTM, dar și din ce face BMW acum prin i8 și i3, plus unele elemente care ne aduc aminte de Zenvo și chiar de GTR. Arată al naibii de bine privit de sus, așa cum ai privi un șarpe care se apropie de tine.

BMW-mamba-gt3-street-concept-Mamba-GT3-Street-Concept-4

MAMABA GT3 Street Concept va fi disponibil la începutul anului 2016. Prototipul a fost achiziționat de un colecționar de când era doar o schiță pe hârtie.

Sursa – BMWBlog

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account