Audi A7 – Fata Morgana

Audi A7

Deșertul nu este unul dintre cele mai prietenoase medii în care să mergi cu mașina, dar o plimbare cu un Mercedes-Benz G-Class nu ar strica nimănui. Ba chiar și noul BMW X6 s-ar descurca minunat într-o astfel de situație. Ce poate fi mai frumos decât să te bucuri de drumul către o oază luxoasă în Dubai într-o mașină cu tracțiune integrală?

Sau, să zicem că ar fi cald afară și tu ai străbate dunele nemărginite de nisip, călare pe o cămilă. Brusc, în raza ta vizuală apare un Audi A7 quattro, care face cerculețe și împrăștie nisipul în stânga și-n dreapta, ca o tornadă. Probabil ai spune ori că ești nebun, ori că Fata Morgana îți joacă feste. Ei bine, nu. Fata Morgana se află chiar în fața ta și te îndeamnă să privești furtuna de nisip și urmele de anvelope ce rămân în urmă. Nu ai probleme cu vederea. Chiar este un Audi A7.

Audi își laudă sistemul de tracțiune integrală quattro printr-un video inedit. Au renunțat la clișee de tip drifturi pe zăpadă sau pe asfalt ud și au trecut la nivelul următor. Au luat una bucată Audi A7 dotat cu sistem quattro și i-au dat liber să facă cerculețe prin dunele deșertului din Dubai. Îndrăzneață mișcare. Și trebuie să recunoaștem că le-a ieșit tare bine.

Numărul modelelor Audi dotate cu sistemul quattro a crescut exponențial în ultima perioadă. Zilnic, peste 2.000 de Audi echipate cu acest sistem de tracțiune integrală ies din fabricile producătorului din Ingolstadt, fapt ce demonstrează că din ce în ce mai mulți clienți sunt conștienți de avantejele oferite de quattro.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account