Mihai Barbu (Mongolia.ro), Doyle si cartea „Vand kilometri” vin pe 27 ianuarie la Garage Hall

Joi 27 ianuarie incepand cu orele 19.00 va avea loc la cafeneaua Garage Hall din Bucuresti un eveniment de prezentare a cartii „Vand kilometri”, la care va fi prezent autorul cartii, Mihai Barbu, impreuna cu Doyle, o motocicleta BMW F650GS, celalalt erou al expeditiei Mongolia.ro.

Cartea „Vand kilometri” – povestea expeditiei de 26.000 km pana in Mongolia si inapoi – a fost lansata in decembrie, si va fi prezentata joia aceasta in detaliu tuturor fanilor si pasionatilor de BMW, de motociclete si de calatorii. In plus, Mihai Barbu va raspunde si intrebarilor celor prezenti, prin urmare va sfatuim ca daca sunteti in Bucuresti joi seara sa mergeti la Garage Hall, povestile lui Mihai sunt distractive si inspirationale, si alaturi de fotografiile realizate de-a lungul calatoriei sale, te fac sa visezi cu ochii deschisi la locurile vizitate si experientele traite.

Garage Hall este o cafenea foarte deosebita, situata in centrul Bucurestiului, dedicata pasionatilor de arta si tehnologie, si care poate fi considerata un adevarat muzeu independent BMW. Fondatorul conceptului Garage Hall este Mani Gutau, solistul trupei URMA si mare pasionat al marcii BMW, pe care vi l-am prezentat anterior intr-un interviu oferit in exclusivitate.

Garage Hall gazduieste in acest moment colectia completa de machete BMW Art Cars aflata in posesia muzicianului, insotite de posterele si cartile postale cu BMW Art Cars care au rulat la vremea respectiva, cu semnatura artistilor, un passe-partout cu toate modelele din colectie, precum si o serie de machete BMW.

Garage Hall este acum „garajul” lui Doyle, motocicleta BMW F650GS a lui Mihai Barbu. In fata cafenelei puteti admira si sculptura Rechin realizata de Alexandru Mirea, lucrare castigatoare la cea mai recenta editie a premiilor VisualArt, la care BMW si Garage Hall au fost parteneri. Lucrarea foloseste componente de BMW, metal si cauciuc pentru a crea un automobil care se transforma treptat in rechin.

Garage Hall se afla langa Piata Romana, pe Str. George Enescu nr.25. Detalii despre evenimentele care au loc in cafenea puteti gasi pe website-ul Garage Hall sau pe pagina de Facebook.

Noi vom reveni in curand cu un articol in care va vom prezenta mai multe despre acest concept de locatie si planurile de viitor, legate in mod direct de lumea BMW.

[Foto: Garage Hall / Radu Dumitrescu / Mihai Barbu]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account