BMW X6
BMW X6
BMW X6

BMW City si un mini BMW, concurenti pentru Mercedes Clasa A si Audi A1

BMW-Megacity

Revista germana Auto Motor und Sport relateaza ca in 2014 BMW va mai produce doua modele in cadrul gamei Seria 1. Unul din ele va fi un vehicul „Mini BMW”, prezentat ca masina din segmentul mini premium, propulsata de un motor cu 3 cilindri si transmisii hibride. Se zvoneste ca micul BMW, caruia nu i s-a dat inca un nume, va fi un vehicul cu tractiune fata ce va livra o putere intre 90 si 170 CP.

Masina va concura cu viitorul Audi A1 si Mercedes-Benz Clasa A.

Al doilea vehicul, numit BMW City, va fi de asemenea plasat in familia Seria 1 si este dezvoltat in cadrul programului Project i, intens mediatizat, care in urmatorii ani va continua sa dezvolte masini super eficiente.

BMW City sau Mega City cum este apelat de oficialii BMW este un vehicul ce masoara patru metri lungime si are patru locuri, dar ce e foarte important de mentionat este ca vehiculul nu are nimic de-a face cu nivelul mentionat, acela de entry-level. BMW City va fi construit dintr-o serie de componente ultra-usoare si va fi echipat cu o transmisie electrica prezentata la conceptul BMW ActiveE la Salonul auto de la Detroit. Motorul electric va dezvolta o putere de 125 kW (167 CP) si va avea un varf al curbei de cuplu de 250 Nm. Bateria litiu-ion are o autonomie de 160 km.

BMW Mega City este destinat locuitorilor oraselor si ofera o gama larga de tehnologie multimedia sofisticata, pe langa multiple sisteme de asistenta destinate navigarii prin jungla urbana. Pe aceeasi platforma urmeaza sa fie dezvoltata in 2014 si o masina electrica cu doua locuri.

Chiar daca detaliile prezentate mai sus pot fi usor diferite cand se vor lansa masinile, cel putin stim ca ele vor aparea.

[Sursa: AMS ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account