Mai multă transparenţă în service: deviz digital de service însoţit de explicaţii video

Mai multă transparenţă în service: deviz digital de service însoţit de explicaţii video

BMW Group România introduce un nou serviciu digital care să îmbunătăţească experienţa oferită clientului în service. Devizul de service este prezentat acum clar pe un suport digital şi cu explicaţii video. Interacţiunea cu service-ul nu a fost niciodată mai simplă şi mai transparentă. Soluţia poate fi accesată oricând, printr-un link, într-un format responsive, atât de pe telefonul mobil, cât şi de pe calculator.

Transparent, clar şi accesibil – devizul digital de service în cinci paşi simpli.
La prezentarea clientului în service, asistentul de service explică clientului opţiunea de deviz digital de service Smart Video Communication SVC.

La inspecţia maşinii, tehnicianul de service realizează un video explicativ, prezentând defecţiunile şi problemele identificate.

Clientul primeşte informaţia sub forma unui link care deschide un formular web într-un format responsive, adaptat pentru a putea fi citit atât pe calculator, cât şi pe telefonul mobil.

Fiecare operaţiune de service este explicată în prezentarea video, iar clientul are posibilitatea, printr-un simplu click, să selecteze doar operaţiunile pe care le consideră necesare.

Pe baza selecţiei, clientul primeşte imediat costul total al intervenţiilor, iar atelierul este notificat automat cu privire la operaţiunile aprobate de client.

Noi soluţii şi servicii pentru clienţii BMW Group
Devizul digital de service Smart Video Communication este disponibil pentru moment la o serie de dealeri selectaţi şi este de aşteptat să fie extins la nivelul întregii reţele în curând. Demersul este parte a efortului BMW Group România de a extinde gama de soluţii şi servicii oferite clienţilor săi pentru o experienţă mai bună atât la nivel de vânzări, cât şi la nivel de service.

Clienţii BMW şi MINI dispun de o gamă unică de servicii, mereu în expansiune:
Din 2019, clienţii au posibilitatea să solicite, printr-un formular on-line de pe pagina www.bmw.ro, informaţii despre acţiunile tehnice şi de rechemare în service la care este supus automobilul deţinut.

Un alt serviciu nou lansat este posibilitatea de a solicita o programare în service prin formularul de pe pagina fiecărui service autorizat în parte. Proiectul-pilot a demarat cu Service Filaret.

Toate modelele BMW şi MINI livrate în România dispun de sistemele Condition Based Services şi Teleservices. Acestea monitorizează modul în care automobilul este utilizat şi monitorizează când trebuie realizate operaţiunile de revizie în service. Folosind un SIM integrat în automobil, sistemul notifică automat service-ul selectat de utilizator cu privire la operaţiunile care trebuie să fie realizate. Ulterior, clientul este contactat de service pentru programare.

BMW Motorrad

Comentarii

©2019 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account