Accesoriile M Performance pentru noul BMW M240i xDrive Coupé

Condimentele M Performance sunt pe gustul celor care vor să picanteze caracterul sportiv al noului coupe bavarez.

BMW M240i xDrive Coupé se distinge din serie prin designul spoilerelor și alte elemente care pun în evidență faptul că este cel mai performant model din gamă, până la sosirea viitorului BMW M2. Modelul BMW M240i xDrive Coupé dispune de un propulsor cu 6 cilindri în linie și tehnologie, care dezvoltă 374 CP și 500 Nm. Aceste resurse sunt strunite și cu ajutorul tracțiunii integrale, pentru a permite sprintarea de la 0 la 100 km/h în doar 4,3 secunde.
Acest statut sportiv poate fi subliniat și mai mult cu o multitudine de accesorii M Performance. Se pornește de la folii de nuanță Frozen Black pentru capotă și partea laterală a caroseriei și se continuă cu numeroase elemente făcute din fibră de carbon, precum contururile grilei frontale, extensia spoilerului frontal, difuzorul spoilerului din spate, aripioarele de la baza pragurilor și eleronul pentru portbagaj.

Este disponibilă și o varietate de jante. Sunt propuse modele forjate cu dimensiuni de 20 de inch și finisări bicolore sau de nuanță neagră. Dar sunt oferite și jante de 18 inch, făcute tot din aliaj ușor.

Cei care doresc să amplifice și controlul dinamic pot alege din catalogul M Performance și sistemul de frânare cu discuri de mari dimensiuni. Aceste discuri sunt ventilate, pentru a garanta o mai mare rezistență termică, și au greutate optimizată, ceea ce ajută suspensiile să ofere un comportament dinamic mai agil.

Și ambianța din habitaclul lui BMW M240i xDrive poate fi mai sportivă mulțumită accesoriilor M Performance. Așadar, pe lângă volanul M Performance se oferă și clapete din carbon pentru selectarea manuală a treptelor de viteză. Partea din spate a scaunelor din față poate fi personalizată cu tapițerie Alcantara și carcase din fibră de carbon cu pori deschiși. Și cotiera din față poate fi tapițată cu Alcantara în care este brodat logo-ul M Performance. Iar fibra de carbon poate să acopere și protecțiile pentru genunchi de la nivelul consolei centrale.

CLICK AICI pentru a vedea toate detaliile și prețurile din România pentru noul BMW Seria 2 Coupé.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account