BMW 435i Gran Coupe trece pe la Pimp My Ride

Dacă vrei o mașină de pește trebuie să te duci la Centură Tuning pentru asta. Dacă vrei un tuning bine făcut, original, fără zorzoane inutile, Pimp My Ride nu este soluția, doar lubrifiantul.

Fousey este un vlogger pe YouTube de care noi nu am auzit. Se pare însă că-i foarte popular la el acasă,  în Los Angeles, California, US and A, unde face tot felul de glume cu pârțuri. E genul ăla de personalitate de care nu ai auzit pentru că ai altceva mai bun de făcut ori pentru că preferi să te uiți la o reclamă Calgon decât la el. Totuși, Fousey a făcut suficienți bani din asta încât să-și permită un BMW 435i Gran Coupe, deși visul lui este să dețină un Lamborghini – clișeu…

Fousey poartă șapcă întoarsă, pantaloni largi, se atinge între picioare mai des decât este cazul și se crede rapper, așa că a venit vremea să conducă o mașină care, zice el, îi va aduce prima lui prietenă din ultimii 15 ani. Și pentru că puștiul a crescut cu emisiunea Pimp My Ride de la MTV și vedea în Xzibit cel mai cool om din lume care nu i-a bătut niciodată la ușă, a hotărât să-și ducă noua achiziție la West Coast Customs, acolo unde toți fraierii plătesc pentru un tuning importat de la alții doar pentru a apărea la televizor. Cei de la West Coast au făcut un tuning uimitor – i-au pus niște piese de la M Performance, niște jante care par a fi Vossen și i-au colantat mașina cu modelul unor teniși Nike. Nu arată rău, dar treaba asta puteau s-o facă și niște tuneri din spatele blocului. La final, tipul nostru Fousey are o reacție din aceea falsă pentru a da bine la cameră. Probabil că nu-și plătește factura pentru asta, ci face un barter cu cei de la WC promițându-le mare expunere pe canalul său de YouTube. Mașina însă nu are nicio vină. Chiar ne dorim ca Fousey să se lase de BMW-uri, să-și cumpere un Lamborghini și să ne lase în pace. You got unpimped.

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account