BMW-ul cu patru rinichi

Doi rinichi sunt suficienți pentru buna funcționare a BMW-ului tău, dar când ai patru te poți lăuda cu o supraînzestrare demnă de X-Men.

Vă dați seama, patru rinichi. E asta o superputere sau un defect? Ce ar putea face, de exemplu, un supererou cu superputerea asta? Să stocheze o cantitate mai mare de urină pe care s-o reverse cu un jet ucigător asupra inamicilor?

E60-BMW-5-Series-13

Designerii de la BMW pun mare pe accent pe rinichii BMW. Sunt o semnătură de design, dar și o priză de aer benefică motorului. Rinichii BMW-urilor sunt cel puțin la fel de importanți ca și rinichii noștri atunci când vine vorba de buna funcționare a organismului. Doar că unii se mulțumesc cu doi rinichi, alții caută să mai facă un transplant după ce și-au bătut joc de ai lor.

E60-BMW-5-Series-10

Acest BMW E60 se poate lăuda cu patru rinichi și nu pentru că suferă de o mutație genetică, ci pentru că al său propietar a decis să mai instaleze încă doi în portbagaj. Pentru unii „it’s all about the base”, așa că trebuie să-i înțelegem. Omul ăsta a început un proiect DIY pentru sistemul audio al mașinii, mai exact un subwoofer cu designul unei grile de BMW. Practic, cei doi rinichi din portbagaj ajută tunul de bas să scoată aerul, în timp ce rinichii din față permit aerului să pătrundă. Intră prin față, iese prin spate, la fel ca la oameni.

E60-BMW-5-Series-7

Omul s-a străduit, a luat măsuri și a făcut ore bune de traforaj, dar a reușit să reproducă cu exactictate o grilă BMW sub forma unui tun de bas. S-ar putea să arate ciudat atunci când deschizi portbagajul și vezi că din posteriorul BMW-ului se vede căpușorul unui BMW mai mic. Foarte ciudat.

E60-BMW-5-Series-1

Sunt multe chestii care-s ciudate la munca acestui om, dar trebuie să recunoaștem că execuția și finisajele sunt foarte bune. Și dacă cei doi rinichi în plus nu deranjează decât ocazional niște vecini mai ursuzi, atunci cui îi pasă de ce crede lumea? Subwooferele sunt JL Audio 10 W7. Mai jos aveți și un filmuleț cu „lucrarea”.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account