BMW castiga sase premii pentru design exceptional de produs la Premiile red dot 2010

red-dot-design-award-2010

Prezentarea premiilor red dot 2010 confirma inca o data calitatea exceltionala a designului produselor BMW Group. Sase modele actuale ale BMW Group vor primi anul acesta renumitul premiu, iar noul Rolls-Royce Ghost va primi premiul special “red dot: best of the best” pentru cel mai inalt nivel de calitate a designului la categoria Automobiles, Transport and Caravans.

Celelalte modele BMW Group care vor primi distinctia red dot ca semn al designului exceptional sunt noul BMW Seria 5 sedan, BMW X1 si motocicleta BMW F 800 R. Au primit mentiuni de onoare din partea juriului ide experti internationali si modelele BMW Seria 5 Gran Turismo si motocicleta BMW S 1000 RR. Premiile vor fi prezentate la gala ce va avea loc in Germania, la Teatrul Aalto din Essen, in data de 5 iulie 2010.

Distinctia red dot este unul din cele mai importante premii pentru design de produs din lume. A fost acordata pentru prima oara in 1955 si este semn de recunoastere a lucrarilor exceptionale de design intr-o mare gama de categorii incluzand nu numai automobile, arhitectura, electronice cat si moda, stiinta si medicina. In acest an juriul, format din experti internationali de design, a evaluat 4252 produse din 57 tari. Evaluarea lor s-a facut pe baza a 17 criterii, mergand de la gradul de inovatie pana la functionalitate si compatibilitate ecologica. La categoria Automobile, transport si rulote, juriul a acordat anul acesta 24 premii – iar trei dintre castigatori au primit distinctia speciala „best of the best”.

[Sursa: BMW ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account