Să fie ăsta noul BMW Seria 6?

Actualul BMW Seria 6 se află în producție din 2012, iar modelul care-l va înlocui își va face apariția în 2018. Până atunci, unii artiști vizuali își dau frâu imaginației în încercarea de a ghici designul viitorului model. S-o prindă cineva până nu e prea târziu!

Cea mai recentă randare aparține celor de la Autobild, deja veterani în așa ceva. S-au inspirat, zic ei, din noile indicii de design pe care le vedem la actuala generație de BMW Seria 4, dar și din unele zvonuri. Zvonurile astea spun că viitorul BMW Seria 6 va avea o linie a plafonului mult mai pronunțată, că montantul C va fi poziționat după axul spate și că va avea o dinamică vizuală asemănătoare cu a unui Aston Martin. Nimic rău în asta, Aston Martin-urile arată chiar foarte bine. Se mai zvonește că mașina va fi puțin mai compactă decât actualul BMW Seria 6, nu știm însă dacă scăderea în dimensiuni se va face cu ajutorul consolelor mai scurte sau dacă se vor aduce modificări și ampatamentului – lucru care ar afecta spațiul interior.2018-bmw-6-series-photoshop-1Nici de acești „rinichi inversați” nu suntem foarte convinși – nu am văzut un concept BMW recent care să prevestească asta, dar ne putem aștepta la niște faruri subțiri, discrete, asemănătoare cu cele de BMW CSL Hommage.

Ieșind din zona zvonurilor aflăm că viitorul BMW Seria 6 va fi dezoltat având la bază o platformă nouă, construită din magneziu, aluminiu, titan și fibră de carbon, care va șterge aproximativ 200 de kilograme din masa totală a mașinii. Mai știm că puntea spate va fi împrumutată de la noul BMW Seria 7 și că BMW Seria 6 va avea în continuare cele trei versiuni de caroserie – Coupe, Cabrio și Gran Coupe. Cam atât pentru astăzi…

Sursa – Autobild.ro/BMW Blog

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account