BMW Isetta buggy – Made in Romania

De un băiat pe nume Andrus Ciprian, un artist vizual despre care am aflat din greșeală.

Dacă BMW ar suferi din nou din cauza unei crize financiare și ar trebui să construiască vehicule motorizate mai mult pentru supraviețuire și nu pentru profit, probabil că JOYiciunea s-ar simți mult mai intens în mașinile lor.

JOY_IS_BMW_6_by_cipriany

Isetta a fost un BMW dezbrăcat de toate lucrurile neesențiale astfel încât plăcerea de a conduce o mașină a fost amplificată atât de sărăcia vremurilor, dar și de simplitatea designului. Acum modelele Isetta stau și așteaptă vremuri când valoarea lor va fi prea mare pentru a ne permite să le conducem și asta e cam păcat, credem noi. Am văzut câțiva propietari care s-au încumetat să le scoată de la naftalină cu ocazia unor parade sau expoziții și am văzut unii care le-au transformat în mașini de drag, dar credem că un Isseta buggy, în stilul Beetle-ului, ar fi cea mai bună reconversie. Experiența la volanul unui ou motorizat care călărește dunele ar fi cu siguranță una încărcată de mult JOY.

JOY_IS_BMW_3_by_cipriany

Conceptul BMW JOY este parte Isetta, parte ATV și parte mini-monster truck. Aparține unui tip pe nume Andrus Ciprian, un român talentat nebăgat în seamă cu un cont pe DeviantArt.  Conform spuselor lui, conceptul este gândit pentru a acomoda un motor de ATV de 95 CP, dar poate primi și un motor mai mare și mai puternic de motocicletă. Nouă ne pare rău că a trebuit să auzim despre Ciprian de pe pagina a doua a căutărilor Google, dar sperăm că artiștii vizuali români cu lipici pentru designul auto vor deveni din ce în ce mai cunoscuți datorită unor rătăciți ca noi care află despre ei din greșeală.

Sursa – www.diseno-art.com

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account