Gerovital
Gerovital
Gerovital

BMW Pickup: da sau nu?

BMW Pickup

BMW Pickup este în momentul de față o fantezie foarte îndepărtată de realitate, dar judecând după felul în care arată această randere nu putem spune că suntem împotrivă. Din contră chiar.

[BMW Pickup] În 2011, de Ziua Păcălelilor, BMW ne-a prezentat oficial un concept numit M3 Pickup. Suprinzător însă pentru BMW, toată lumea a primit acest concept cu brațele deschise, mai ales australienii despre care suntem siguri că și-ar dori un „ute” bavarez. La momentul respectiv, M3 Pickup ar fi fost cea mai rapidă camionetă din lume, cu o viteză maximă care ar fi depășit 300 km/h. Recent, Marc Werner – Marketing Manger pentru BMW Australia – declara într-un interviu că „urmărește cu atenție segementul”, motiv numai bun pentru ca artiștii digitali să lucreze la un BMW Pickup.

În cazul de față, randarea are la bază noul BMW X1, transformat într-un pick-up similar cu cele oferite de Ford, GM, Nissan sau Toyota. Cu o culoarea interesantă, o gardă la sol uriașă și roți de off-road imense, BMW Pickup nu arată deloc rău, mai ales că partea frontală prezintă un design tipic bavarez. Ținând cont și de faptul că BMW nu are în momentul de față un off-roader adevărat – așa cum este Clasa G la Mercedes – și că segmentul vehiculelor comerciale & utilitare al rivalilor germani este unul extrem de profitabil, nu putem spune cu certitudine că BMW nu ia în calcul o nouă extindere. Și, ținând cont de faptul că marca bavareze își extinde portofoliul într-un ritm accelerat și că oferă acum tot ce vrei, de la mașini cu tracțiune față, monovolume, SUV-uri, M-uri și Serii 7, până la modele electrice și hibride, un pas în zona de lifestyle utilitare nu pare o decizie greșită. Imaginează-ți doar cum ar arăta un BMW Pickup similar celui din randare având o motocicletă în spate, plecat să cucerească munții. Nu-i așa că nu e o imagine complet greșită? Mai ales că zvonurile conform cărora și Mercedes-Benz lucrează la un pickup sunt destul de serioase. Aaa, da, și există și un Range Rover Pickup. Și un concept pentru un BMW M6 Pickup.

BMW Pickup

Noul număr al revistei BMW Blog România este acum disponibil în rețeaua magazinelor Inmedio.

BMW Blog numărul 5

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account