Gerovital
Gerovital
Gerovital

BMW M3/M4 primește pachetul Competition

Lupta cailor putere devine din ce în ce mai interesantă într-o lume care face șpagatul între downsizeing și reducerea greutății. 

Deși trendul este unul descendent, numărul cailor putere continuă să fie un argument pentru unii cumpărători, interesați mai mult de cifre cât mai mari decât de experiențe cât mai pure. Într-un interviu recent  acordat de Frank va Meel publicației M-Power.com reiese că BMW M3 și BMW M4 vor primi un upgrade de putere. Pachetul Competition ar trebui să fie disponibil începând cu această primăvară pentru toate versiunile de caroserie – cabrio, coupe și sedan.

BMW M4 Competition Package (1)

Dacă ne uităm la pachetele Competition disponibile pentru BMW M5/M6 acesta ar trebui să ofere un plus de putere cuprins între 15 și 30 CP. În prezent BMW M4/M3 beneficiază de 431 CP în timp ce versiunea GTS oferă 500 CP. Pachetul Competition ar trebui să poziționeze între versiunea standard și GTS pentru a-și justifica prezența. Fiind vorba de un motor supraalimentat, cei 15-30 de cai putere nu sunt greu de obținut, dar nu vei plăti în plus doar pentru putere. Pachetul Competition va cuprinde și câteva modificări estetice conform spuselor lui Van Meel. Ne putem aștepta la alte jante (posibil unele asemănătoare cu cele de GTS), dar și la un alt difuzor de aer și o evacuare specială.

BMW M4 Competition Package (2)

Mai multe detalii despre Competition Package vom afla probabil la sfârșitul lunii februarie, iar prezentarea oficială va avea loc, cel mai probabil, în cadrul Salonului Auto de la Geneva de anul acesta.

BMW M4 Competition Package (3)

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre planurile diviziei M de anul acesta, poți urmări interviul nostru cu șeful diviziei M, Franciscus van Meel în timpul vizitei noastre de anul trecut la Salonul Auto de la Frankfurt. Vizionare plăcută.

Sursa – BMWBlog/Motor1.com

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account