Gerovital
Gerovital
Gerovital

BMW M4 GTS îşi extinde lista de opţionale

Dacă ai unul dintre cele 700 de modele BMW M4 GTS merită să-ţi faci cadou jantele astea.

Începând cu primăvara acestui an BMW va oferi pentru modelul GTS opţiunea unor jante construite dintr-un aliaj CFRP şi aluminiu care sunt cu şapte kilograme mai uşoare decât cele standard.
BMW M4 GTS dezvoltă 500 CP şi 600 Nm, are o greutate de 1.510 kilograme, atinge o viteză maximă de 305 km/h şi accelerează de la 0 la 100 km-h în 3,8 secunde.

BMW-M4-GTS-mcompoundwheels3

Faptul că poţi răzui încă şapte kilograme din masa totală a maşinii doar cu ajutorul jantelor este un avantaj clar pentru ce-i care vor vizita circuitul mai des, masa neamortizată mai mică rezultând în acceleraţii şi frânări mai bune, răspuns al direcţiei mai rapid, nivel ar vibraţiilor mai redus şi în cele din urmă în timpi mai buni. Asta în condiţiile în care BMW M4 GTS are deja un raport de putere/greutate foarte bun( 3 kg/CP).

BMW-M4-GTS-mcompoundwheels1

Nu le cunoaştem preţul, dar dacă ai  dat 150.000 de euro pe maşină cu siguranţă mai ai şi nişte mărunţiş pentru jante. Pe lângă faptul că sunt setul de schimb ideal pentru ieşirile pe circuit, jantele astea, cu fibra la vedere, arată foarte bine în combinaţie cu celelalte elemente de carbon ale body kit-ului. Sunt trei culori disponibile pentru BMW M4 GTS – Frozen Dark Grey Metallic,  Black Sapphire Metallic şi Alpine White. Toate arată bine în combinaţia cu roţile standard de culoare Acid Orange, dar cu siguranţă jantele astea ar arăta demenţial pe un GTS negru. Anvelopele vor rămâne aceleaşi Michellin Pilot Super Sport Cup 2, 265/35 ZR19 pe faţă şi 285/30 ZR20 pe spate.

BMW-M4-GTS-mcompoundwheels2

Plasticul ranforsat cu fibră de carbon este un material tot mai folosit în gama BMW şi ne aşteptăm să-l vedem din ce în ce mai des, în diferite forme, pe toate modelele din gama BMW.

Sursa – BMWBlog

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account