BMW X6
BMW X6
BMW X6

BMW M5 E28 – Sedanul cu 286 de cai putere

Atunci când găsești ceva care te face fericit chiar și atunci când lucruri mai puțin plăcute se petrec în viața ta, trebuie păstrat chiar și dincolo de moarte.

 BMW E28 a fost primul seria 5 care a primit sigla M. Construit integral de BMW M GmbH, sedanul a primit sub capotă un motor cu șase cilindri în linie de 3,5 litri care dezvolta 286 CP – același motor dintr-un BMW M1. Atunci când s-a lansat BMW M5 costa aproximativ 50.000 de dolari și era un lucru rar de văzut, nu doar pentru că era un sedan animat de un motor de curse, dar și pentru că era extrem de scump. Asta nu l-a împiedicat pe Randy Hartmann să intre într-un dealership BMW la vârsta de 25 de ani și să-și comande unul. Doar că oamenii de acolo nu prea l-au luat în serios și a trebuit să revină cu taică-su pentru a depune avansul.

BMW M5 2

Mașina lui nu este tocmai stoc, are unele îmbunătățiri aftermarket – zice el, pentru a o face să țină pasul cu mașinile moderne, dar se pregătește să o readucă la starea ei originală, ceea ce va fi și foarte greu și foarte costisitor. Treaba lui…dacă a avut bani de una nouă la 25 de ani, cu siguranță are banii de una veche la 50 de ani. Acum spune că i-ar plăcea să fie îngropat în ea. Noi vă invităm să vedeți și să auziți cum ar trebui să arate și să sune o mașină veche de  30 de ani. S-ar putea să vă transformați în bocitoare imediat după.

Sursa – Petrolicious

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account