BMW sarbatoreste productia primului milion de unitati BMW X5

P90061671

Uzina BMW din Spartanburg, Carolina de Sud, SUA a inregistrat un nou moment important in istoria celor 15 ani de existenta, prin productia primului milion de automobile SAV BMW X5. Masina cu numarul un milion, un X5 xDrive 35i in nuanta Black Sapphire cu interior de piele in nuanta Cinnamon Brown va fi livrata unui client din China.

Aceasta reprezinta o realizare importanta pentru unica uzina BMW din SUA, intr-un moment cand uzina mai are putin si finalizeaza expansiunea facilitatilor de productie in valoare de 750 milioane USD, pentru a pregati productia viitoarei generatii BMW X3.

BMW X5 a fost lansat initial la Spartanburg in 1999 ca primul vehicul in segmentul Sports Activity, si a pus bazele recunoasterii BMW ca cel mai de succes producator in segmentul SAV/SUV premium.

“Succesul lui X5 poate fi atribuit direct designerilor acestui vehicul, furnizorilor de componente si tuturor celor dedicati, care creeaza un astfel de vehicul special” a declarat dl. Josef Kerscher, Presedinte al BMW Manufacturing in timpul unei ceremonii scurte la capatul liniei de productie. Modelul BMW X5 cu numarul un milion a fost comandat de un client din China si va fi livrat in curand.

[Sursa: BMW]
BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account