BMW Seria 5 Gran Turismo 2017 – Randare si informatii noi

In 2017 BMW intentioneaza sa lanseze cea de-a doua generatie BMW Seria 5 Gran Turismo. Prima generatie a fost prezentata in 2009 la Salonul auto de la Geneva si se vinde in Romania la preturi intre 53.196 si 84.196 Euro cu TVA.

Ideea de design din spatele modelului controversat Seria 5 GT este o combinatie dintr-un sedan sport, un SUV si un Gran Turismo, toate intr-un pachet premium, si cu un interior care aduce aminte de luxul dintr-un model Seria 7, dar cu manevrabilitate si dinamica a rularii mai bune.

bmw-seria-5-gran-turismo-2017

In vreme ce o serie de jurnalisti i-au laudat performantele la rulare, multi au avut de comentat in legatura cu designul masinii, care nu ar face cinste departamentului de design BMW. Partea frontala a fost preluata de la Seria 5 sedan, cu liniile frumoase si moderne, dar partea spate a atras o serie de comentarii critice.

Dar odata cu pregatirea celei de-a doua generatii, designerii BMW intentioneaza sa confere modelului Gran Turismo o infatisare mai atractiva, dupa cum am vazut in cazul modelului recent lansat Seria 3 Gran Turismo.

Cel mai recent numar al publicatiei Autobild contine o randare a viitoarei generatii BMW Seria 5 GT, impreuna cu cateva detalii tehnice. Se spune ca masina va fi construita pe baza viitoarei generatii BMW Seria 5 cu ampatament marit, care va permite realizarea unei masini cu o parte spate mai eleganta decat a generatiei actuale.

La capitolul tehnologie, BMW Seria 5 Gran Turismo 2017 va fi primul model BMW cu tehnologie cu celule de combustie.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account