BMW X1 Live Tour la Poiana Brasov – 28-31 ianuarie

BMW X1 Live Tour

În perioada 28-31 ianuarie, la Poiana Braşov, este programat BMW X1 Live Tour, ca parte a unui program internaţional în parteneriat cu producătorul de echipamente sportive K2. Sunt organizate teste cu modelele din gama BMW X şi teste pe pârtie cu schiurile K2.

„BMW X1 Live Tour” are ca punct central colaborarea cu producătorul de echipamente sportive K2, noul BMW X1 şi ediţia limitată de schiuri K2 LTD BMW X1. Este vorba de numai 500 de exemplare numerotate, perechi care nu vor fi disponibile la vanzare ci vor fi distribuite exclusiv prin concursuri speciale. În România se caută 10 câştigători printr-o serie de competiţii realizate împreună cu partenerii locali ai evenimentului – Gazeta Sporturilor, GSP TV şi FHM – Esquire.

Cu destinaţii în multe din staţiunile de schi din Europa, BMW X1 Live Tour se opreşte la Poiana Braşov în perioada 28-31 ianuarie. În program sunt prevăzute teste într-un program organizat de una din cele mai renumite şcoli de pilotaj monomarcă: BMW Driver Training. Doi piloti BMW cu o bogată experienţă în sporturile cu motor vor organiza aceste sesiuni. În doua probe se vor testa gama de modele BMW X: un parcurs pe şosea şi off-road demonstrează performanţele sistemului de tracţiune integrală xDrive, în timp ce un exercţiu de „drifting” probează agilitatea tipică BMW.

Echipa K2 pune la dispoziţie participanţilor echipamente de schi şi monitori specializaţi, totul pentru a experimenta cele mai noi produse K2. Programul este realizat de Sabsport, reprezentantul K2 în România, în colaborare cu site-ul de specialitate skivirus.com.

Colaborarea BMW – K2 şi-a lansat amprenta şi pe spotul TV de promovare BMW X1, unde rider-ul K2 Roman Rohrmoser (Backside Pro Team) realizează un back-flip deasupra noului model. Echipa de atleţi K2 va fi prezentă şi pe pârtia de la Poiana Braşov pentru demonstraţii.

Va puteti inscrie la eveniment folosind acest link.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account