BMW X5 Prior Design – Antihipsterul

Hipstereala s-a instalat comod în viețile noastre și s-a transformat într-o stare, într-un cult, o mișcare, un partid. Problema cu hipstereala este că devine alarmant de intolerantă și de extremistă. Dacă nu mergi pe bicicletă se uită lumea ciudat la tine, te judecă și te blamează pentru transpirația pinguinilor. Dacă nu mergi la concerte underground  sau dacă nu-ți faci un selfie la protest ești incult și habotnic. Dacă nu faci parte dintr-un ONG care militează pentru drepturile omului (oameni ca ei) ești un fascist și meriți să mori. Toate lucrurile astea pregătesc venirea inevitabilă a Antihipsterului care se va ridica din marea ignoranței și va călări pe o fiară cu șapte capete care poartă fes și barbă. 

Poate ești genul de om care nu și-a cumpărat un BMW X5 pentru lucrurile practice – spațiu, ergonomie, vizibilitate mai bună, poziție la volan mai înaltă, siguranță, etc. Poate nu vrei să mergi la ski, nu vrei să-ți urci bicicleta în portbagaj când pleci la munte și nici nu te interesează abilitățile de offroad ale mașinii. Sau poate că te-au interesat lucrurile astea când ai cumpărat-o, dar acum te-ai plictisit de atâta hipstereală și vrei să experimentezi ceva cu care lumea nu este de acord, pentru că așa vrei tu, de chichi, sau pentru că lucrurile practice le faci acum cu Range Rover-ul iubitei.

BMW X5 Prior Design (10)

BMW-ul tău X5 poate fi o mașină business, una de familie sau una de gașcă, depinde ce vrei să faci din ea, pentru că banii tăi au cumpărat-o.BMW X5 Prior Design (9)

Cei de la Prior Design s-au gândit mai mult la latura lui ștrengărească și propun un wide body kit, care-l transformă dintr-o mașină de luat copii de la școală, într-una de mers cu băieții prin cluburi ori pe la festivalurile de tuning. Pachetul conține bară față, bară spate cu difuzor de aer, praguri laterale, aripi evazate, capotă și jante.

BMW X5 Prior Design (11)

Toate componenetele sunt construite dintr-un mix de fibră de sticlă și Duraflex, foarte rezistent zic ei și ușor de revopsit. Poți să-ți bagi banii și în interior dacă te-ai săturat de tapiseria crem, iar băieții ăștia de la Prior Design se pricep de minune să-ți îmbrace scaunele, bordul sau volanul, în piele întoarsă și să se folosească de cusături fine pentru a-ți aduce un aer proaspăt în mașină. Poate vrei să-ți vinzi X5-ul și să depui un avans pentru unul nou sau poate vrei să-l păstrezi sub altă formă pentru că-ți este dragă mașina. Nu e treaba nimănui decât a ta. Cui nu-i convine să-și pună fesu’- interesu’ și să dea la pedale.

Sursa – Prior Design

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account