Gerovital
Gerovital
Gerovital

BMW X7 intră în faza de testare

BMW X7

Conform publicației australiene Motoring, BMW X7 a intrat în faza de testare, iar poza reprezintă primul prototip de acest gen surprins „la lumina zilei”.

Noul SUV BMW se anunță a fi „super luxury”, preţul de bază urmând a fi în jurul sumei de 130.000 euro. Dacă această cifră nu este o greșeală, înseamnă că X7 va dispune de o tehnologie scumpă, sau va deveni cel mai luxos model al mărcii, mai impresionant chiar și decât noul Seria 7.

Conform unor zvonuri anterioare, SUV-ul de lux va fi configurat într-o versiune cu 7 locuri și va avea la bază platforma CLAR, aceeași implementată pe noul Seria 7, noul Seria 3 și viitoarele modele BMW. Suspensia și trenul de rulare de pe BMW X7 vor fi asemănătoare cu cele implementate pe noile modele X5 și X6. Mai mult, noul SUV ar putea fi dotat cu motoare cu şase, opt sau chiar 12 cilindri. Versiunea de top cu motorul V12 va fi o versiune îmbunătățită a propulsorului prezent pe Seria 7 – 760i – care are o capacitate de 6.6 litri și 544 CP. Posibil va exista și o versiune de propulsie hibridă plug-in. În mod evident, toate vor veni la pachet cu tracțiunea integrală xDrive dar, tot zvonurile spun că ar putea exista și o versiune cu tracțiune spate.

Noul BMW X7 va fi asamblat exclusiv în Statele Unite ale Americii, în orașul Spartanburg din Carolina de Sud. Cel de-al șaselea membru al familiei BMW X va fi un competitor direct pentru Range Rover. Lansarea lui este aşteptată spre finalul anului 2017, sau începutul lui 2018. Oficial, bătălia SUV-urilor de lux a început.

Sursă foto: Motoring

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account