BMWBLOG Romania – Cel mai bun blog de brand la Roblogfest, pentru al doilea an consecutiv

Aseara a avut loc festivitatea de premiere pentru concursul Roblogfest 2011, „singura competitie nationala care premiaza excelenta din blogosfera – popularitatea, profesionismul sau modul de folosire a mediului din jurul unui blog”, dupa cum il descriu organizatorii.

Suntem foarte bucurosi sa va anuntam ca BMWBLOG Romania a castigat si anul acesta premiul pentru Cel mai bun blog de brand/produs, la Categoria Comunicare si Social Media. Apreciem recunoasterea site-ului nostru printre cele mai bune de acest gen. Punctajul obtinut in urma voturilor juriului a fost de 8.87 / 10, iar in aceeasi categorie au mai fost 17 nominalizati.

Lista tuturor castigatorilor Roblogfest de anul acesta am gasit-o pe blog-ul lui Sorin Grumazescu.

Felicitari tuturor castigatorilor si participantilor la concurs! Felicitari Mircea pentru premiul la Categoria Cel mai bun blog auto/moto!

Multumim juriului pentru premiu, fanilor si cititorilor nostri, pentru voturi si pentru sustinere! Ne bucuram ca va place sa ne cititi si ca gasiti interesante informatiile prezentate de noi! Anul acesta va pregatim si mai multe surprize!

Echipa BMWBLOG Romania:

Horatiu, Alex, Gabriela

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account