VIDEO: G-POWER amplifică forța noilor BMW M3 Sedan și M4 Coupe până la 700 CP!

Tunerul german G-POWER este notoriu pentru limitele până la care împinge performanțele motoarelor. Și acordă o atenție specială gamei de modele BMW, după cum demonstrează acum cu pachetele de „steroizi” pe care le propune pentru noua generație de modele BMW M3 Sedan și BMW M4 Coupe.

Acestea dispun în serie de un propulsor de 3 litri, cu 6 cilindri în linie, care beneficiază de ajutorul sistemului de supraalimentare BMW M TwinPower Turbo. Astfel, dezvoltă 480 CP și 550 Nm în varianta de bază, acest model putând și ales opțional și cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte. Însă versiunea Competition a modelelor M3 și M4 livrează 510 CP și 650 Nm, având transmisie M Steptronic cu 8 trepte (cu sistem Drivelogic prin care se pot selecta modurile de răspuns ale cutiei de viteze).

Însă, ajuns pe bancurile inginerilor G-POWER, motorul bavarez cu 6 cilindri și-a descoperit și mai multe rezerve de putere. Mai exact, G-Power oferă 3 programe electronice pentru creșterea puterii. Primul nivel ridică resursele la 600 CP și 720 Nm. Cu a doua treaptă de evoluție a gestiunii electronice se ajunge la 650 CP și 780 Nm. Acest program de creștere a putere este oferit doar în combinație cu sistemul de evacuare GP-DEEPTONE, care este fabricat din oțel inoxidabil și are ornamente din carbon pentru cele 4 guri ale eșapamentului.

Cel mai avansat program electronic propus de G-POWER crește resursele lui BMW M3 Sedan și BMW M4 Coupe la 700 CP și 840 Nm. Acest pachet include obligatoriu atât evacuarea GP-DEEPTONE, cât și setul de downpipes sport, adică țevile de la ieșirile turbinelor. Opțional se poate alege și setul downpipes motorsport.

Lista de elemente opționale oferite de G-POWER mai include capota din fibră de carbon GP-VENTURI RR, prevăzută cu prize de aer. De asemenea, se poate alege eleronul pentru portbagaj GP-DYNAMIC RR, făcut tot din fibră de carbon și jante forjate de 21 de inch HURRICANE RR sau RS.

În ceea ce privește performanțele, aduse de pachete suplimentare de putere, G-POWER oferă opțional și o „dezlegare la viteză”, care promite că BMW M3 Sedan și BMW M4 Coupe pot goni cu până la 330 km.

Mai multe detalii, precum și prețurile pachetelor de tuning, pot fi accesate în configuratorul din site-ul g-power.com.

Sursa imaginilor și informațiilor: g-power.com

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account