Gerovital
Gerovital
Gerovital

General Motors pregateste un rival pentru MINI

Concept Vauxhall

Potrivit unui raport publicat de revista britanica Autocar, General Motors lucreaza la doua modele noi de masini mici, ce se vor alatura modelului Corsa din gama Vauxhall/Opel pana la jumatatea deceniului urmator.

Una din noile masini GM este considerata rivala pentru masinile premium ale celor de la MINI, fiind prezentata ca fiind „distractiva si la moda”, doua trasaturi care se regasesc in spiritul MINI.

Proiectul este realizat de divizia asiatica a celor de la General Motors. Autocar declara ca inginerii de la Opel vor avea si ei ceva de spus in proiect, ceea ce indica faptul ca rivalul lui MINI va fi vandut sub sigla Opel/Vauxhall.

Directorul de design Taewon Kim a declarat pentru Autocar ca designul final pentru noul model, care va fi pus in vanzare in 2013, nu a fost inca finalizat.

Nu se cunoaste niciun detaliu despre motoarele care vor propulsa noul model, dar una dintre posibilitati ar putea fi reprezentata de noul motor de 1.4 litri cu patru cilindri, al celor de la GM.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account