Gerovital
Gerovital
Gerovital

„Joy is BMW” – concurs de creatie

Joy is BMW Romania

BMW Romania impreuna cu Adobe, Portfolios, Feeder si VisualArt organizeaza un concurs cu premii avand ca tema centrala campania „Joy is BMW”.

Aceasta campanie globala se concentreaza pe ultimele modele BMW care ilustreaza emotia pe care ti-o inspira marca BMW. Pentru o mai buna descriere, ii lasam pe BMW Romania sa ne explice aceasta campanie:

Joy is BMW ” – creeaza o lucrare care sa ilustreze acest concept, respectand valorile marcii. Cauta emotia pe care ti-o inspira marca BMW. Bucuria o poti gasi in proportiile pure si libertatea unui roadster, in liniile caroseriei care te imbie la viteza. Sau poate caroseria e un pachet pentru a-ti livra emotia condusului, goana dupa adrenalina, mirosul de cauciuc incins si zgomotul nervos al motorului de sase cilindri in linie. Emotia primului drift … Dar Bucuria o poti regasi si in echilibru. Ca intr-un domino impecabil aranjat, fiecare picatura de combustibil e transformata perfect in energie si puterea vine fara un consum mare. Bucuria de a sti ca nu ai nevoie de nici un compromis pentru a savura agilitatea masinii tale. Dinamism eficient prin inovatie pentru placerea de a conduce. Sub orice forma, Bucuria este BMW.

Premiile oferite in cadrul competitiei „Joy is BMW” insumeaza peste 6500 EUR, in bani si produse. Pentru mai multe detalii despre aceste premii si conditiile de inscriere, puteti vizita pagina oficiala a competitiei.

Desfasurarea concursului:

1 August – 30 Septembrie          Trimiterea lucrarilor finale
1 Octombrie – 15 Octombrie       Jurizare
23 Octombrie                                Eveniment cu vernisaj, decernarea premiilor
24 Octombrie – 30  Octombrie   Expozitie lucrari la Cafe Verona [sub_carturesti]

Inca odata, felicitari BMW Romania pentru aceasta initiativa si asteptam in continuare mai multe campanii online pentru fanii marcii BMW in Romania.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account