Lansare proiect VAGABOND – Garage Hall, vineri 17 iunie, ora 19.30

Maine la 19.30 in Garage Hall are loc lansarea proiectului VAGABOND, initiativa lui Ovidiu Jelea, binecunoscut fanilor BMW in urma expeditiei realizate pana aproape de Polul Nord la bordul „legendei” BMW 525i E34.

Iata mai multe detalii despre acest proiect, oferite prin amabilitatea lui Ovidiu Jelea:

„VAGABOND este un serial, un documentar care promovează oameni din diverse domenii de activitate, care sunt speciali prin ceea ce fac şi prin faptul că au avut curajul să urmeze la un moment dat un vis, dar care nu sunt cunoscuţi publicului. Serialul va putea fi vizionat online pe www.vagabond-tv.ro.

VAGABOND este un proiect original, care pleacă de la o idee inedită: un om, o maşină, o rulotă şi un aparat foto într-o călătorie prin lume în căutare de eroi adevăraţi.

Serialul este realizat integral cu un singur aparat foto, fiind prima dată în România când un aparat foto este folosit pentru productie video într-un proiect de anvergură. Neobişnuit este şi faptul ca întreg serialul este realizat de un singur om, de la filmari, până la montaj şi subtitrare.

Automobilul folosit este un BMW fabricat în 1990 care a fost folosit anul trecut într-o expediţie de 13.000 km facută iarna prin 15 ţări din Europa până la Cercul Arctic şi apoi până în Munţii Caucaz.”

La lansarea de maine seara va fi vizionat primul episod, care îl are ca subiect pe pilotul de raliu Claudiu David. Următoarele episoade vor face cunoscuţi publicului sportivi, exploratori, medici, artişti, oameni care sunt adevărate exemple pentru cei din jur.

Proiectul este interactiv, fanii putând sugera personaje pentru următoarele episoade prin intermediul website-ului.

La eveniment vor fi prezenţi reprezentanţi oficiali BMW şi NIKON, reprezentanţi ai comunitaţilor BMW şi NIKON din România, membrii formaţiei URMA, a cărei muzică formează coloana sonoră a filmului, pilotul Claudiu David, eroul primului episod şi exploratorul David Neacşu, organizatorul primei expediţii româneşti pe Everest, protagonistul celui de-al doilea episod.

Evenimentul va fi prezentat de Ruxandra Solovăstru. Proiectul este susţinut de BMW Group România, BMW Automobile Bavaria şi NIKON.”

BMWBLOG este partener media al evenimentului si al proiectului. Va asteptam asadar maine seara la Garage Hall, strada George Enescu 25, sectorul 1, incepand cu ora 19.30.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account