Lansarea oficiala a noului BMW X3 2011 la Motor AG Pitesti

Noul BMW X3 a fost lansat oficial la Piteşti în cadrul unui eveniment exclusivist organizat de Motor AG.

În seara zilei de joi, 18 noiembrie 2010, la showroom-ul Motor AG din Piteşti a avut loc lansarea oficială a noului BMW X3, un eveniment care a reunit potenţiali şi actuali clienţi ai modelului, oficialităţi şi importanţi oameni de afaceri din regiune.

“Acest eveniment este foarte important pentru Motor AG, pentru că ne-a oferit oportunitatea de a prezenta fiecărui potenţial client caracteristicile automobilului. Lansarea BMW X3 a fost extrem de aşteptată la nivel naţional – noul model venind în completarea Familiei X a BMW – iar interesul deosebit pe care clienţii noştri l-au arătat acestui model îndreptăţeşte estimări pozitive în ceea ce priveşte vânzările în segment în perioada următoare”, a declarat Adrian Prodănel, Director General Motor AG Piteşti.

Nota distinctivă a acestui eveniment s-a regăsit inclusiv în prezentările partenerilor noştri, menite să scoată în evidenţă versatilitatea, eleganţa şi caracterul practic ale noului model BMW X3:
– Bang & Olufsen – prezentarea produselor exclusiviste din colecţiile BeoVision, BeoCenter, BeoLab
– Sol Gallery – prezentarea sculpturilor din colecţia „Fashion Age” a artistului Giulian Dumitru
– Himalaya – prezentarea articolelor sportive de iarnă

O apariţie elegantă şi sportivă, dublată de flexibilitate şi caracter practic: noul BMW X3 este ideal pentru orice ocazie. În clasa din care face parte, este automobilul cu cea mai inovatoare tehnologie.

Plăcerea condusului fără compromisuri.

Noul BMW X3 este succesorul unui model cu rezultate de top la vânzări şi va adăuga o nouă dimensiune plăcerii condusului unui Sports Activity Vehicle din această clasă. Mai mult ca niciodată impune noi standarde în privinţa agilităţii şi eficienţei.

Modelul oferă o serie de premiere importante precum o tehnologie nouă a suspensiei, cutie de viteze cu opt trepte care funcţionează împreună cu sistemul Auto Start Stop sau sisteme de asistenţă a conducătorului auto unice în segment (Head-up Display sau sistemul cu trei camere video pentru asistare la mersul înapoi „Top View”). Împreună cu pachetul de tehnologii BMW EfficientDynamics, oferit standard, ambele motorizări disponibile la debut sunt o referinţă în ceea ce priveşte consumul de combustibil şi performanţele dinamice.

Designul caroseriei noului BMW X3 reuneşte eleganţa urbană, robusteţea şi agilitatea. Combinaţia unei părţi frontale plate şi a zonei înalte din spate produce, atunci când automobilul este privit din lateral, o formă dinamică ce denotă caracteristicile sportive ale automobilului. Suprafeţele convexe şi cele concave sunt accentuate cu linii structurate distinct, ceea ce oferă caroseriei impresia unei sculpturi modelate cu grijă. Pragurile de culoare neagră din partea inferioară a caroseriei noului BMW X3 au un design discret şi elegant.

Spatele maşinii este caracterizat de linii orizontale care accentuează lăţimea noului BMW X3 pentru o notă sportivă. Liniile aplicate cu acurateţe şi suprafeţele special modelate creează efecte atrăgătoare de lumini şi umbre. Stopurile, care sunt amplasate mult spre exterior, au forma literei T, element distinctiv pentru modelul BMW X3.

Interiorul noului BMW X3 este fluid şi modern. În maniera tipică BMW, zona conducătorului auto şi pasagerului faţă sunt compartimentate în mod inteligent, pe baza funcţionalităţii. Cele trei locuri din spate oferă un confort remarcabil pentru călătoriile pe distanţe mari şi un spaţiu mult mai mare pentru picioare comparativ cu modelul predecesor. Cu un volum ce variază între 550 şi 1.600 litri, compartimentul de bagaje al noului BMW X3 este cel mai generos din segment. În acelaşi timp, versatilitatea este de neegalat în ceea ce priveşte modularitatea spaţiului interior. Spătarul banchetei poate fi împărţit în raport 40 : 20 : 40 şi cele trei segmente pot fi rabatate individual.

Materialele de primă clasă şi o gamă largă de culori expresive, precum şi o gamă largă de opţiuni ce pot fi combinate lasă spaţiu suficient fiecărui posesor pentru a-şi exprima individualitatea.

Motorizări.

Noul BMW X3 xDrive20d oferă acum performanţe mai bune şi o eficienţă sporită în comparaţie cu oricare dintre competitori. Propulsat de un motor turbo diesel de 2,0 litri, cu patru cilindri şi injecţie directă Common Rail, modelul atinge un maxim al puterii de 135 kW/184 CP la 4.000 rpm. Cu un consum mediu de combustibil de 5,6 litri/100 km şi un nivel al emisiilor CO2 de 149 g/km, BMW X3 xDrive20d stabileşte noi standarde de eficienţă în acest segment de piaţă.

Răspunsul spontan, caracteristicile de turaţii înalte, liniaritatea deosebită şi economia de combustibil caracterizează şi motorul din echiparea versiunii BMW X3 xDrive35i. BMW TwinPower Turbo, High Precision Injection şi controlul variabil al supapelor VALVETRONIC au fost combinate pentru prima dată la acest propulsor. Motorul de 3,0 litri furnizează un maxim de 225 kW/306 CP la 5.800 rpm. BMW X3 xDrive35i oferă nu doar cele mai dinamice caracteristici, dar şi cel mai bun consum şi nivel de emisii pentru această clasă de motoare. Consumul mediu în ciclul de testare EU este de 8,8 litri/100 km şi nivelul emisiilor CO2 este de 204 grame per kilometru.

Opţiuni inovatoare şi o gamă extinsă de funcţii BMW ConnectedDrive.

Alegerea dotărilor opţionale poate începe cu controlul automat al climei cu gestiune pe două zone, acoperiş panoramic, echipament audio de top şi sistem de navigaţie Professional cu stocare pe hard disc şi poate ajunge la operare automată a haionului sau la cârlig de remorcare cu cârlig pivotant electronic. Sistemele de asistenţă ale conducătorului auto BMW ConnectedDrive sunt fără echivalent în segment. Noul BMW X3 poate fi echipat, printre altele, cu sisteme Head-up Display, Adaptive Cornering Headlights (faruri adaptive la viraj), High-beam Assistant (asistare automată a fazei lungi), Cruise Control (tempomat) cu funcţie de frânare şi trei camere video pentru manevre de parcare cu vedere Top View.

Primul BMW X3 va fi livrat de către Motor AG Piteşti la finalul lunii noiembrie, dar până în acest moment au fost înregistrate de către dealer 12 comenzi pentru acest model.

[Sursa: Motor AG]
BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account