Lexus declara „razboi publicitar” marcilor germane BMW, Audi si Mercedes

Cea mai recenta marca ce s-a lansat in „duelul publicitar” din industria auto este constructorul japonez de lux Lexus. In cele mai recente reclame ale lor, Lexus incearca sa se impuna in fata concurentilor sai directi: BMW, Audi si Mercedes.

BMW a pariat pe sloganul „Joy”, Audi sustine faptul ca “Progress is beautiful”, iar Mercedes isi declara eleganta superioara, dar iata ca Lexus vine sa anuleze toate aceste declaratii cu sloganul propriu: ”The Lexus Range. Where optional is standard”, o concluzie la mesajul complet “There’s NO JOY, NO PROGRESS, NO ELEGANCE, in paying extra for what should come standard”.

Pentru a-si sustine declaratia, Lexus merge mai departe si prezinta cateva din elementele optionale disponibile in oferta celor trei marci germane, dar care sunt standard la masinile Lexus.

Mesajul trimis e clar, si trebuie sa recunoastem ca reprezentarea vizuala e o abordare de marketing foarte inteligenta, si care face aceste „razboaie publicitare” si mai atragatoare pentru noi toti.

Puteti vedea campania online pe site-ul Lexus.co.za

[Sursa: 10and5]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account