Rolls-Royce Wraith Inspired by Film – Denumiri complicate și mult lux

Rolls-Royce Wraith Inspired by Film

Rolls-Royce este, practic, o definiție a luxului. Modelele produse de constructorul britanic răspund până și celor mai ridicate pretenții și oferă o experiență a condusului de milioane, atât la propriu cât și la figurat. Observăm însă un trend ciudat în rândul brandurilor auto de lux. Pe lângă faptul că nu produc modele noi pe bandă rulantă, atunci când lansează ceva nou, se gândesc la cele mai complicate și mai lungi denumiri pentru ele. Să luam un exemplu inofensiv: ultimul Bugatti Veyron nu se numește doar „La Finale”, cum a vehiculat prin presă. Denumirea completă a modelului este: Bugatti  Veyron Grand Sport Vitesse La Finale – adică 7 cuvinte și 38 de litere. Cum ar veni, numărul de litere este direct proporțional cu prețul mașinii.

Rolls-Royce Wraith Inspired by Film

Rolls-Royce joacă excepțional acest joc, de multe ori chiar mai bine decât alte brand-uri auto, datorită exclusivității pe care o oferă. Dar ultimul Rolls-Royce, prezentat în cadrul Salonului Auto de la New York, a dus jocul la următorul nivel. Rolls Royce Wraith Inspired By Film vă spune ceva? Denumirea celebrează arhivarea filmului „And the earth stood still”, filmul de lansare al lui Wraith, în Arhiva Națională a Institutului Britanic de Film, dar și numeroasele apariții ale brandului britanic în filme.

Rolls-Royce Wraith Inspired by Film

Totuși, acest Rolls-Royce Wraith nu este cu nimic mai special decât orice alt Wraith fără denumire de 30 de litere. Oferă același lux, același confort și același exclusivism ca toate celelalte. La interior este dotat cu piele de culoarea antracitului și inserții de lemn natural, iar pentru exterior Rolls-Royce a optat pentru două nuanțe de gri: Silver și Jubilee Silver.

Este o mașină superbă, așa cum ar și trebui să fie un Wraith. Nu trebuie să uităm, însă, că este ‚Inspired by film’.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account