Mercedes-Benz și Rotwild au lansat o bicicletă inspirată de AMG GT

Mercedes-Benz și Rotwild au lansat o bicicletă inspirată de AMG GT

Mercedes-Benz Rotwild

Mercedes-Benz a prezentat, împreună cu producătorul german de biciclete Rotwild, o bicicletă inspirată de supercarul AMG GT.

Când nemții își unesc forțele, de cele mai multe ori rezultatele sunt spectaculoase. Mercedes-Benz a hotărât să se asocieze cu Rotwild pentru a crea o bicicletă unică, gândită pentru competiții. Cele două branduri nu sunt la prima experiență de acest gen; au mai avut o colaborare în 2013, când au construit R.X45 AMG, o bicicletă din fibră de carbon inspirată de varianta Edition 1 a modelului A45 AMG de la Mercedes. De data aceasta, s-au lăsat inspirați de supercarul AMG GT, lansat anul trecut.

Mercedes-Benz Rotwild

Bicicleta Rotwild GT S este realizată dintr-un cadru ultraușor colorat în nuanțele galben și negru, cu un set de mânere realizate din fibră de carbon. Ea este dotată cu un sistem de suspensii, atât față, cât și spate, și cu un schimbător multi-shift electronic Shimano XTR – ce permite schimbarea rapidă a mai multor rapoarte. Alte dotări notabile sunt și sistemul de frânare cu disc Formula AMG R1 Racing FCS și roțile din aluminiu de 29 inch, dotate cu anvelope Continental Race King.

Mercedes-Benz Rotwild

„Mixul dintre bicicletele de curse, designul inconfundabil și expertiza în inginerie este liantul dintre divizia Mercedes AMG și Rotwild. Pasiunea noastră comună pentru produsele de înaltă performanță va continua să inspire parteneriatul nostru pe viitor.” a declarat Tobias Moers, directorul general al Mercedes AMG.

Mercedes-Benz și Rotwild vor construi doar 100 de exemplare ale acestui model de bicicletă, iar prețul va fi pe măsura producției limitate. Fiecare exemplar va costa nici mai mult, nici mai puțin de 9.900 de euro.

Sursa: Worldcarfans

BMW Motorrad

Comentarii

©2019 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account