(VIDEO) Bimmerfest 2022 a adunat 2500 de mașini

Bimmerfest 2022 tocmai s-a încheiat, așa că am strâns niște imagini video pentru a încuraja un ad-hoc  cu BMW-uri și pe plaiurile noastre.

Anul acesta s-a organizat în Olanda și a adunat 2500 de modele BMW, dintre care 400 au fost modele M, iar  proprietarii au venit din 15 țări. Locația a fost pe măsura evenimentului – circuitul Raceway Venray.

Ce este un Bimmerfest și la ce folosește el?

Bimmerfest este un fel de petrecere anuală care sărbătorește pasiunea unor oameni pentru mașinile lor, un loc unde șoferul de BMW nu este cocălar, agent imobiliar, interlop sau CEO, ci doar un om care-și iubește mașina și apreciază comuniunea cu alții care simt la fel ca el. E ca o slujbă, un ritual, o sărbătoare. Aici te poți spovedi de păcate dacă ai adus modificări necurate BMW-ului tău, te poți informa dacă ai făcut-o bine, sau te poți lepăda de tuning după ce ai văzut niște modele restaurate cu sfințenie. Te umpli de like-uri și de followeri dacă ai venit cu o mașină deosebită, chiar dacă nu corespunde cu gusturile majorității. Te pocăiești în fața unor modele M istorice și renunți la vanitate pentru a te umple cu mândrie. Cu acestea în minte, cam așa a arătate el anul acesta.

 Noi de ce nu facem?

Ba facem! Am făcut un BMW Fest în vara anului 2015 și am continuat cu încă unul în 2016. Am strâns și noi la Romexpo tot felul de oameni – de la mămici cu copii, până la „huligani cu mașini culcate”. Am adus tot ce am găsit mai bun pe străzi și am dat drumul la petrecere. Chris Pfeiffer a făcut spectacol alături de Claudiu David, drifterii au ars anvelope pentru a stăvili pofta vizitatorilor pentru micii pe care nu-i aveam, iar pictorii și-au găsit muze cu rinichi. Dacă nu ne credeți, avem dovada în clipul de mai jos.

 

Nu-i cam puțin?

Ba este. Dar asta ține mai mult de voi. De cât sunteți de interesați să participați la aceste evenimente – cu mașină sau fără. Evenimentele fără public sunt mai mult niște petreceri private, iar petrecerile private devin uneori prea…private. Mașinile și oamenii se repetă, iar în lipsa sângelui proaspăt încep să apară bisericuțe, nemulțumiri, apatia…Noi credem că pofta vine mâncând, așa că vă invităm pe la evenimentele de genul ăsta pentru a gusta din „preparate tradiționale”. Unul dintre ele se numește DSTRCT și va avea loc în Străulești Parking, între 3-5 iunie.

Sursa – Martin Nelemans

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account