BMW X6
BMW X6
BMW X6

Mobilitatea viitorului, exersată cu BMW i3 în Danemarca

bmw i3 copenhaga

400 de BMW-uri i3 au ajuns pe străzile Copenhagăi, într-un exercițiu de mobilitate urbană care acum câțiva ani părea SF. 

Grupul BMW a anunțat că, începând cu 3 Septembrie 2015, va debuta cu serviciul de car sharing DriveNow. A trecut ceva vreme de când DriveNow se află printre noi, ca o soluție alternativă de transport urban, utilizatorul putându-se folosi de un card de membru pentru a folosi mașinile din flota serviciului, fără a mai fi nevoit să treacă prin procesul birocratic specific închirierii unei mașini.

După Germania, Marea Britanie și SUA, DriveNow ajunge și în Copenhaga, acaparând capitala Danemarcăi cu 400 de exemplare electrice i3. Noutatea absolută în cazul capitalei scandinave o reprezintă conectivitatea i3-urilor cu autobuzele de transport public.

Cu alte cuvinte, utilizatorul își alege destinația, iar traseul este calculat luând în considerare și rutele de transport în comun – eficientizând astfel timpul călătoriei prin evitarea ambuteiajelor etc.

Dr. Bernhard Blättel, director BMW Group pentru servicii de mobilitate, a declarat: „Aici, în Copenhaga, asistăm deja la mobilitatea viitorului. Este tehnologie on-demand, interconectată, silenţioasă şi electrică. Suntem încântaţi că putem să aducem calităţile BMW i3 şi experienţa noastră în concepte de mobilitate orientate spre viitor pe străzile capitalei daneze”.

bmw i3 drivenow danemarca bmw i3 drivenow danemarca bmw i3 drivenow danemarca bmw i3 drivenow danemarca

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account