Noul BMW X6 (F16), surprins la teste în China

Salonul Auto de la New York va fi gazda noului BMW X6, model așteptat cu sufletul la gură de fanii mărcii bavareze. Bazat pe platforma celei de-a treia generație a lui BMW X5 (F15), noul SAC (Sport Activity Coupe) va prelua linia de design a acestuia, în timp ce zona posterioară va împrumuta proporțiile conceptului X4.

Ultimul set de fotografii surprind un prototip al generației F16 camuflat destul de discret, care dezvăluie unele detalii finale de design. În partea din față, noile blocuri optice se îmbină cu grila de mari dimensiuni, conturând o alură mai impozantă decât în cazul generației anterioare. În plus, noul X6 va avea o pereche de prize laterale „Air Breathers”, preluate de la X5. Diferențele sunt vizibile însă în zona posterioară, unde X6 va păstra același siluetă de coupe a plafonului, care coboară progresiv către hayon. Lungimea noului model va crește ușor, de la 4877 mm, cât măsura generația anterioară până la aproximativ 4910 mm.

bmw-x6-f16-image

Designul interior va evolua în același stil precum cel al lui X5, beneficiind de o infuzie de tehnologie integrată impecabil în spiritul premium al mărcii, fără a sacrifica senzația de mașină sport care definește un BMW.

Modelele de la baza gamei vor dispune de o suspensie clasică cu arcuri din oțel, în timp ce versiunile de top vor putea fi echipate cu o suspensie pneumatică cu gardă la sol constantă și amortizare adaptivă.

Gama de motorizări va include atât propulsoare de 3,0 litri cu șase cilindri în linie, pe benzină și diesel, cât și unități V8 de 4,4 litri, cea din urmă culminând în viitor cu o versiune M denumită, desigur, X6M.

bmw-x6-f16-image9

La baza gamei se va găsi X6 sDrive 35i, care va produce 300 CP transmiși exclusiv către roțile din spate. Versiunile mai puternice vor fi disponibile exclusiv cu tracțiunea integrală xDrive, iar de transmisia puterii către roți va fi responsabilă binecunoscuta cutie de viteze automată ZF cu opt rapoarte.

Așadar, vești bune pentru fanii genului. Noul BMW X6 va fi mai mare, mai puternic, mai rapid și mai opulent decât actuala generație. Încă puțină răbdare, căci spre sfârșitul verii îl vom vedea pe străzi în toată splendoarea.

Sursa: carnewschina.com

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account