Noutăţi de iarnă de la BMW pentru piaţa din România

• Ediţia limitată BMW X1 Powder Ride aduce dotări exclusive, cu un avantaj client de 4.000 euro.

• Dobândă fixă începând de la 1,99% pentru finanţare în lei.

După ce a debutat cu o serie de noutăţi importante în această vară, BMW X1, unul dintre cele mai vândute SAV-uri din Europa, pregăteşte noi surprize clienţilor săi. Ediţia specială BMW X1 Powder Ride Edition, produsă într-un număr exclusivist, limitat la doar 1000 de exemplare, va putea fi comandată doar în cursul acestei ierni.

Designul cu adevărat inconfundabil oferit de X1 Powder Ride Edition se bazează pe nivelul de echipare xLine, pe care îl îmbogăţeşte cu motivul grafic Powder Ride, ornamente cromate specifice şi jantele de 18 inchi. Portbagajul suplimentar, personalizat în ton cu ediţia limitată, adăposteşte piesa de rezistenţă a modelului, setul de schiuri produse special de către K2, în ediţie limitată.

La interior, dotări speciale precum volanul sport multifuncţional şi tapiţeria din piele vor face atmosfera mai primitoare, alături de ornamentele şi iluminatul ambiental specifice. “BMW X1 este deja între primele trei cele mai vândute modele ale noastre. În vara acesta modelul a primit un set extins de noi tehnologii care includ cutia automată cu 8 trepte sau modul ECO PRO ca parte a BMW EfficientDynamics.

Estetic, BMW X1 a venit cu conceptul de linii de design şi câteva stilizări de exterior şi interior. Spre finalul acestui an vom aduce în România o ediţie limitată, numită Powder Ride. Producţia acestui model va fi limitată la 1000 de maşini în întreaga lume. Am rezervat deja două şi pentru România.

Una va putea fi văzută la Poiana Braşov, începând cu luna decembrie. Modelele BMW X1 ediţie limitată Powder Ride vin cu avantaj client de 2850 EUR, au tracţiune integrală xDrive şi sunt foarte bine echipate.” – Nina Brătfălean, marketing manager BMW Group România.

O ofertă unică de finanţare

BMW lansează cu această ocazie o noutate pe piaţa auto românească de finanţare. Viitorii posesori BMW vor putea beneficia de un nou produs cu dobândă fixă în RON de 1,99%.

„Piaţa este tot mai interesată de produsele de leasing şi încercăm să venim cu răspunsuri cât mai variate la nevoile clienţilor – de la posibilitatea de a schimba maşina o dată la trei ani prin BMW Select, la finanţarea în lei care oferă protecţie faţă de fluctuaţiile de curs. Mai mult, cel mai nou produs al nostru oferă o rată fixă şi o dobândă deosebit de competitivă, chiar mai mică decât rata inflaţiei, ceea ce se traduce prin costuri minime pentru client,” a explicat Ştefan Pricop, manager BMW Financial Services.

Perioada de finanţare este cuprinsă între 12 şi 60 de luni, pentru un avans de minim 20% şi o valoare reziduală de doar 1%. Mai mult, oferta include asigurare GAP Insurance în caz de furt total sau daună totală, în primii 3 ani de contract. Astfel, este acoperită diferenţa dintre preţul iniţial de contract şi valoarea plătită de către asigurator, acoperindu-se integral valoarea automobilului.

[Sursa: BMW]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account