O noua intalnire BMW Club Iasi – duminica 18 noiembrie 2012

Asa cum va anuntasem in articolul despre intalnirea din 4 noiembrie, BMW Club Iasi pregateste un nou eveniment interesant.

De aceasta data membrii clubului au atras si colaborarea dealerului APAN Motors precum si EXCESS Racing Club, si vor organiza o zi dedicata competitiilor motorsportului, care va cuprinde atat probe de indemanare, drift, dar si traseu de off-road.

Evenimentul de duminica, 18 noiembrie, este unul pilot, ce isi propune sa reuneasca cat mai multe comunitati auto pasionate de fenomenul motorsportului pe zona Iasiului si nu numai. Membrii comunitatii spera ca aceasta intalnire sa fie urmata de altele, ulterior, si sa se transforme in traditie, devenind din ce in ce mai atractive si aliniind la start cat mai multi pasionati.

Mai multe informatii despre eveniment gasiti la ei pe site.

Membrii BMW Club Iasi sunt rugati sa fie prezenti duminica la ora 10 in parcarea Iulius Mall pentru a se deplasa in mod organizat catre locatia aleasa pentru evenimentul, si anume Serele Dancu.

Felicitari BMW Club Iasi pentru o noua initiativa frumoasa!

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account