BMW X6
BMW X6
BMW X6

O noua randare BMW Seria 1 M Coupe

Iata inca o randare a modelului BMW Seria 1 M Coupe. In prezent este unul din subiectele cele mai intens dezbatute in lumea BMW, si va fi dezvaluit complet in cadrul Salonului auto de la Detroit din ianuarie 2011.

Etichetat de multi fani BMW ca o masina pentru entuziastii marcii, BMW Seria 1 M Coupe simbolizeaza revenirea Diviziei M la valorile sale de baza: constructie usoara, dimensiuni mici, dinamica incredibila la rulare si conexiune pura intre sofer si masina.

Asa cum seful Diviziei M a caracterizat-o recent, aceasta masina poate fi etichetata intr-un singur cuvant: Pura. Si aceasta este declaratia pe care o face BMW M fanilor sai.

Majoritatea detaliilor legate de BMW Seria 1 M Coupe raman un mister, mai ales propulsorul despre care s-a discutat atat de mult. Nuanta unica orange metallic va fi asociata in mod exclusiv cu aceasta masina M, si dupa spusele Dr. Kay Segler, „aceasta nuanta va face istorie” si va fi tinuta minte pentru infatisarea ei eleganta si unica.

Dupa cum se poate vedea si in randarea de mai sus, ecartamentul noului 1M Coupe este mult mai mare decat al lui 135i. Suntem de parere ca ecartamentul lui 1M Coupe ar putea fi chiar la fel de mare sau poate mai mare decat cel al modelului M3 Coupe.

Se zvoneste ca puterea livrata va fi de cel putin 345 CP. Greutatea se situeaza in jurul valorii de 1.500 kg, dar toata lumea spera ca cifra oficiala sa fie mai mica de-atat.

Detaliile legate de pret sunt pure speculatii la acest moment, dar comparativ cu preturile modelelor M3 si 335i, probabil ca 1M va avea un pret pentru SUA in jur de 45.000 USD.

In lunile ce vor urma, BMW va continua sa dezvaluie putin cate putin masina si probabil ca vom avea detaliile complete in luna decembrie.

[Sursa: AutoGuide si Jon Sibal ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account