Remote Control Parking de la BMW Seria 7 câştigă premiul CarIT 2016

Remote Control Parking de la BMW Seria 7 câştigă premiul CarIT 2016

Remote Control Parking

Un juriul de specialitate a premiat inovaţiile BMW în domeniul „Connected Car”. Revista gemană de specialitate „CarIT” a premiat într-o gală specială cele mai bune tehnologii auto care au debutat în cursul anului precedent. Iar sistemul Remote Control Parking, a cărui premieră mondială a fost sărbătorită odată cu noul BMW Seria 7, a fost desemnat câştigător.

Opţiunea Remote Control Parking permite ca automobilul să fie condus în şi din garaje sau din spaţiile de garare fără a fi necesară prezenţa conducătorului la volan. Astfel se pot utiliza chiar şi spaţiile foarte strâmte pentru parcare. Sistemul este activat de conducător prin utilizarea BMW Display Key, de asemenea o nouă dezvoltare, iar automobilul execută un proces semiautomat, în timp ce conducătorul stă în afară şi supervizează existenţa unor obstacole. Întreaga procedură de parcare este monitorizată de sistemul Park Distance Control, Parking Assistant şi senzorii Surround View. Pentru activarea Remote Control Parking, automobilul trebuie să fie poziţionat central şi perpendicular în faţa locului de parcare ales sau a garajului. Într-o manieră controlară şi în orice moment, conducătorul BMW Seria 7 poate opri automobilul.

Remote Control Parking

Revista germană „CarIT” este o publicaţie de informare a factorilor de decizie din sectorul mobilităţii conectate. În fiecare an, publicaţia colaborează cu Prof. Stefan Bratzel de la Centrul de Management Auto din Bergisch Gladbach pentru realizarea studiului „Connected Car Innovation” (Inovaţie în Automobilul Conectat). Şi, în fiecare an cu începere din 2010, s-a realizat o listă cu cei mai inovatori constructori auto şi cele mai inovatoare ţări în domeniul tehnologiei „Connected Car”. Din aceasta a reieşit un clasament al celor mai importante tehnologii de vârf prezentate publicului în premieră pe parcursul anului 2015. Dintre aceste tehnologii, un juriu de specialitate a ales ca învingător sistemul Remote Control Parking al BMW. Premiul CarIT 2016 pentru sistemul Remote Control Parking de la BMW a fost decernat în cadrul Congresului CarIT 2016, ce a avut loc în timpul Salonului Auto pentru Vehicule Comerciale de la Hanovra.

Urmărește și testul nostru video cu BMW Seria 7 Sedan 750Li xDrive:

BMW Motorrad

Comentarii

©2019 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account