Randare artistica futurista: BMW CSl Concept

Din cand in cand artistii de randari isi pun imaginatia la incercare si deseneaza vehicule futuriste. Cu ajutorul uneltelor lor 3D, ei proiecteaza pe plansa felul in care ar arata masinile daca creativitatea si imaginatia nu ar fi ingradite de constrangerile tehnologice sau de reglementarile de siguranta.

De-a lungul timpului, o serie de masini BMW s-au aflat in centrul acestor randari artistice ale viitorului, de la BMW Zero Concept la Conceptul SX sau Conceptul M.

Iata ca astazi va prezentam noi imagini 3D create sub emblema Concept CSI, un concept prin care artistul ne transmite viziunea sa despre un posibil vehicul BMW care ar avea ca baza de pornire pentru design modele clasice precum E9 si E24.

“Vreau sa readuc conceptul CSl in acest proiect unic ce redefineste designul BMW si aduce mai multa agresivitate intr-o noua epoca; nasul, farurile, barele de protectie, stopurile si liniile fine de design scot in evidenta sportivitatea, eficienta, puterea dintr-un BMW”, a declarat Marius Apintiliesei, artistul de randari ce a realizat imaginile.

Randarile reprezinta doar un exercitiu de design vizual, sansele unei astfel de masini de a ajunge in productie fiind aproape nule, dar ce trebuie apreciat la ele este entuziasmul si abilitatile creatoare ale acestor artisti.

[Design realizat de Marius Apintiliesei]
BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account