Randare BMW M3 GTS-R

bmw-m3-gtsr-1_1200

La scurt timp dupa victoria istorica a BMW in legendara cursa de 24 ore de la Nurburgring, a aparut un alt zvon in lumea BMW: un posibil BMW M3 GTS-R, un fel de editie limitata foarte speciala, care duce si mai departe modelul M3 GTS. Iata ca cei de la LeftLaneNews impreuna cu Jon Sibal ne ofera o avanpremiera a unui posibil M3 GTS-R.

Potrivit unei surse BMW, dar care nu a fost confirmat si de ceilalti, BMW M3 GTS-R este deja in etapa de planificare a designului. GTS-R va pastra caroseria clasica M3, desi ar putea suferi mai multe modificari la partea spate, unde arcele rotilor sunt mai mari.

Partea spate pastreaza de la GTS si eleronul reglabil din fibra de carbon. Pentru a reduce si mai mult greutatea, plafonul este din fibra de carbon, ila fel ca si capota motorului si capota portbagajului. Si geamul ultra-usor de pe GTS va fi regasit pe GTS-R.

La partea frontala se pastreaza elementele aerodinamice tipice M3, dar apare in plus un spoiler cu buza dubla ce iese in afara cativa cm.

Se zvoneste ca jantele vor avea un design in forma de Y in cinci spite, si ca vor fi mult mai usoare decat rotile de competitie.

In ce priveste culoarea, conceptul de design pentru M3 GTS-R prevede o finisare in nuanta negru mat Stealth Frozen, cu roti asortate in aceeasi nuanta.

Nu se cunosc detalii legate de puterea livrata, dar se pare ca inginerii s-au straduit sa obtina mai multa putere din motorul V8 ce va fi cuplat la o transmisie DCT. Masina ar putea utiliza sistemele KERS de pe viitorul M5.

Pentru moment nu s-a stabilit o data de lansare pentru BMW M3 GTS-R, si nici nu sunt disponibile alte informatii, dar ne asteptam sa aflam mai multe spre sfarsitul anului.

[Sursa: LeftLaneNews | Jon Sibal]
BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account